لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ تهران ۱۶:۱۳
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز پنج‌شنبه سوم آبان در دوحه قطر
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روز پنج‌شنبه سوم آبان در دوحه قطر

بلینکن: ایران با هرگونه حملهٔ بیشتر به اسرائیل منافع خود را به خطر می‌اندازد

خلاصه رویدادها:

  • روزنامهٔ تایمز می‌گوید حمله اسرائیل به ایران به‌دلیل افشای اسناد به تأخیر افتاده
  • اسرائیل و حزب‌الله کشته شدن هاشم صفی‌الدین را تأیید کردند
  • وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید بعد از حمله به ایران، جهان میزان آمادگی ما را درک خواهد کرد
  • پلیس اسرائیل هفت نفر را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد
  • قیمت دلار به ۶۹ هزار تومان نزدیک شد
  • حزب‌الله لبنان اسارت تعدادی از اعضایش به دست اسرائیل را تأیید کرد
  • نشست کابینه امنیتی اسرائیل برگزار شد و سخنگوی بنیامین نتانیاهو از مطرح شدن ایده‌های جدید در این نشست خبر داد

۱۳:۰۶ ۲۶.۷.۱۴۰۳

اسرائیل می‌گوید فرمانده حزب‌الله در بنت جبیل را کشته است

سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد در حملۀ جنگنده‌های این کشور در بامداد امروز پنج‌شنبه ۲۶ مهرماه به منطقه بنت جبیل در جنوب لبنان، فرمانده حزب‌الله در این منطقه کشته شد.

به‌گفتۀ ارتش اسرائیل، این فرمانده حزب‌الله لبنان با نام حسین محمد عواضه مسئول حملات راکتی و پهپادی یک سال اخیر از این بخش از جنوب لبنان به سوی مناطق آویویم و گالیل علیا در شمال اسرائیل بود.

بر اساس این گزارش، عواضه یکی از ۴۵ نیروی حزب‌الله لبنان است که در عملیات ارتش اسرائیل در شبانه‎‌روز اخیر کشته شدند. ارتش اسرائیل می‌گوید در ۲۴ ساعت اخیر به ۱۵۰ هدف حزب‌الله حمله کرده است.

کانال تلگرامی ارتش اسرائیل چهارشنبه‌شب نیز خبر داده بود که نیروی هوایی این کشور جلال مصطفی حریری، فرمانده حزب‌الله در منطقه قانا در جنوب لبنان، را کشته است. بر اساس این گزارش، در عملیاتی که به مرگ حریری منجر شد، نیروهای دیگر حزب‌الله که در آتشباری و شلیک موشک‌های ضد تانک به سوی اسرائیل دخیل بودند، کشته شدند.

دیروز مقامات لبنان اعلام کرده بودند در حملات هوایی اسرائیل به مناطقی در سراسر لبنان ۲۱ نفر کشته شدند و ازجمله جسد ۱۵ نفر را از زیر آوار یک ساختمان در شهر قانا بیرون کشیده‌اند.

بامداد امروز آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش برای رسانه‌های عرب‌زبان، از ساکنان منطقه تمنین در استان بقاع در شرق لبنان خواست «به‌دلیل حضور تجهیزات و نیروهای حزب‌الله» و حملات» «بسیار زود» به این آن‌ها محل زندگی خود را ترک کنند.

امروز هجدهمین روز از شروع عملیات زمینی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان است.

رسانه‌های اسرائیل گزارش داده‌اند شمار نیروهای حزب‌الله که در روزهای گذشته به‌عنوان اسیر جنگی به اسارت درآمده‌اند، به ۱۰ نفر افزایش یافته اما ارتش اسرائیل اسارت چهار عضو حزب‌الله را تأیید کرده است.

در این میان، دیده‌بان حقوق بشر سوریه، گروه مخالف حکومت بشار اسد مستقر در بریتانیا، اعلام کرد دولت اسد ضمن «توافق با روسیه» (که قوای آن کشور نیز در سوریه مستقر هستند)، شبه‌نظامیان حامی ایران و حزب‌الله را برای انجام عملیات ضداسرائیلی در خاک سوریه «محدود کرده» و «نگران» کشیده شدن جنگ اسرائیل به سوریه است.

گزارش این نهاد حاکی است، حکومت آقای اسد تحرکات حزب‌الله و سایر شبه‌نظامیان را در دوره اخیر در جولان سوریه، که هم‌مرز با بخش اسرائیلی ارتفاعات گولان است، ممنوع کرد و اکنون این منع را به مناطقی در اطراف دمشق، حمص و صحرای حمص گسترش داده است.

۱۱:۰۸ ۲۶.۷.۱۴۰۳

هشدار امنیتی به شهروندان اسرائیل در مورد همکاری با جمهوری اسلامی

سازمان امنیت داخلی اسرائیل، شباک، در پی انتشار گزارشی در مورد همکاری یک شهروند دیگر اسرائیل با نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در ازای پول، اعلام کرد جنگ با ایران در زمینۀ اطلاعاتی را ارتقا داده و در این باره به شهروندان اسرائیل هشدار اکید داد.

شباک در بیانیه هشدار به مردم اسرائیل در روز ۲۶ مهر نوشت: «کسانی که در زمان جنگ در ازای دریافت پول برای اطلاعات ایران کار کنند، بهای سنگینی خواهند پرداخت.»

این سازمان افزود ایران به‌طور گسترده مخاطبان متنوعی را از طریق شبکه‌های اجتماعی هدف قرار داده و برخی شهروندان «به دام افتاده‌اند».

هشدار شباک به اسرائیلی‌ها یک امر بی سابقه در عرف رفتار نهادهای اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل است. این نهادها معمولاً مدتی طولانی صبر می‌کنند تا فردی که به‌طور محرمانه تحت نظر است، در فعالیتش به یک مرحله حساس برسد و با داشتن مدارک کافی او را به دادگاه معرفی کنند.

روزنامه معاریو در این ارتباط نوشت رشته ماجراهای اخیر در همکاری شهروندان با اطلاعات جمهوری اسلامی ایران هنوز بخشی از گزارش‌هایی است که انتشار یافته و موضوع‌های مشابه دیگری نیز در جریان است که در آینده رسانه‌ای خواهد شد. شبکه کان نیز اعلام کرده افراد دیگری هم در حال حاضر در بازجویی شباک و پلیس قرار دارند.

شباک و پلیس اسرائیل روز ۲۶ مهر در بیانیه‌ای مشترک خبر دادند که ولادیمیر وارخوفسکی ۳۵ ساله ساکن شهر پتح‌تیکوا در مرکز این کشور را بازجویی کرده‌اند که با «یک مهره اطلاعاتی حکومت ایران» از طریق کانال تلگرام در تماس بوده و به او پیشنهاد شده در ازای دریافت یکصد هزار دلار «یک دانشمند اسرائیلی» را به قتل برساند. مکاتبات آن‌ها به زبان عبری صورت گرفته است.

این بیانیه حاکی است همکاری وارخوفسکی با «مهره اطلاعاتی ایران» با اقداماتی مانند نصب بنرهایی علیه دولت آغاز شد و به‌تدریج به مراحل بعدی رسید.

وارخوفسکی متهم است که برای کشتن فردی که مهره اطلاعاتی ایران او را «دانشمند» معرفی کرده بود، اسلحه و گلوله خریده و به یک آدرس در تل‌آویو نیز مراجعه کرده بود؛ جایی که به اون به‌عنوان خانۀ «دانشمندِ» هدف معرفی شده بود.

با این حال خبرنگار روزنامه یدیعوت‌آحرونوت روز ۲۶ مهر با مراجعه به این آدرس نوشت ساکنان خانه تأکید کرده‌اند که پدرشان یک کارمند بازنشسته بانک است.

شباک و پلیس روز ۲۵ مهر نیز ولادیسلاو ویکتورسون ۳۰ ساله و دوست‌دختر او آنا برنشتین ۱۸ ساله را به اتهامات مشابه به دادگاه معرفی کردند.

روز اول مهرماه نیز یک مرد ۷۲ساله با تابعیت دوگانه اسرائیلی- ترکیه‌ای پس از بازگشت از استانبول به اتهام اجیر شدن برای اجرای طرح‌های تروریستی جمهوری اسلامی ایران به دادگاهی در مرکز اسرائیل آورده شد. او متهم است که توسط «بازرگانانی» در ترکیه دو مورد سفر مخفیانه به ایران برای دیدار با مهره‎‌های امنیتی ایران انجام داده و برای انجام هدف مورد نظر ایران در کشتن یک مقام اسرائیلی، چه یک مقام رسمی دولتی چه یک شهردار، زیر فشار قرار گرفته است.

۱۰:۳۵ ۲۶.۷.۱۴۰۳

اتحادیهٔ اروپا از ادعای امارات دربارهٔ جزایر سه‌گانهٔ ایرانی حمایت کرد

شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیهٔ اروپا، با انتشار یک بیانیهٔ مشترک، ایران را به «اشغال» جزایر سه‌گانۀ ایرانی در خلیج فارس متهم کرده و خواستار پایان این وضعیت شدند. ایران این ادعا را «اتهامی عبث» نامید.

در این بیانیه که چهارشنبه ۲۵ مهر منتشر شده، از جمهوری اسلامی خواسته شده در راستای منشور ملل متحد مبنی بر احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی دیگر کشورها به «اشغال» جزایر سه‌گانه که آن‌ها را متعلق به «امارات متحده عربی» دانسته‌اند، پایان دهد.

در این بیانیهٔ بی‌سابقه به‌صراحت آمده که حاکمیت ایران بر سه جزیرهٔ تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، براساس قوانین بین‌المللی، «نقض حاکمیت» امارات و «تخلف» محسوب می‌شود.

امارات متحده عربی دهه‌ها است که همواره‌ ادعاهایی را بر سر مالکیت این جزایر سه‌گانه در آب‌های خلیج فارس مطرح می‌کند و شماری از کشورهای عربی نیز، به‌ویژه در دوره‌های افزایش تنش سیاسی با جمهوری اسلامی، از این ادعا حمایت کرده‌اند.

اما حمایت اتحادیهٔ اروپا از چنین ادعایی تاکنون سابقه نداشته، ضمن آن‌که صدور این بیانیۀ مشترک همزمان است با افزایش تنش‌ها میان ایران و غرب بر سر حملهٔ موشکی سپاه به اسرائیل و حمایت جمهوری اسلامی از روسیه در تهاجم نظامی این کشور به اوکراین که در هر دو مورد موجب برقراری برخی تحریم‌ها از حانب اتحادیه اروپا علیه ایران شده است.

۱۰:۲۵ ۲۶.۷.۱۴۰۳

وزیر خارجه ایران پس از دیدار با شاه اردن به قاهره رفت

عکسی که خبرگزاری ایرنا از دیدار وزیر خارجه ایران با شاه اردن منتشر کرده است
عکسی که خبرگزاری ایرنا از دیدار وزیر خارجه ایران با شاه اردن منتشر کرده است

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفرهای خود به کشورهای منطقه، در یک دیدار کم سابقه، در نبود مناسبات رسمی میان ایران و مصر، بامداد امروز پنج‌شنبه ۲۶ مهر وارد قاهره شد.

ورود عباس عراقچی به پایتخت مصر در بحبوحه تشدید عملیات جنگی میان ارتش اسرائیل با گروه حزب‌الله در لبنان، ادامه جنگ در غزه و انتظار منطقه و جهان برای پاسخ نظامی اسرائیل به حمله موشکی اخیر ایران به این کشور انجام شده است.

مصر با اسرائیل از ۴۷ سال گذشته مناسبات کامل سیاسی دارد و روزهای گذشته نیز رئیس سازمان امنیت داخلی اسرائیل در دیدار از قاهره با مقامات مصری در مورد وضعیت باریکه غزه گفت‌وگو کرده است.

عباس عراقچی در اقامت کوتاه خود در قاهره، علاوه‌بر دیدار با همتای مصری خود، با ژنرال عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهور مصر، نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

آخرین بار که یک وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران از مصر دیدار کرده بود، سال ۲۰۱۴ میلادی در زمان عملیات نظامی آن زمان ارتش اسرائیل علیه گروه افراطی حماس در باریکه غزه بود.

روزنامه العربی الجدید چاپ قطر نوشته است که افزون بر مذاکره در زمینه مسائل منطقه، عباس عراقچی حامل پیام مسعود پزشکیان به عبدالفتاح سیسی است.

وزیر خارجه ایران بعد از دیدار از اردن که آن نیز یک سفر کم‌‌سابقه بود، از امان به قاهره رفته است. ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، و ولیعهد او و همچنین ایمن الصفدی، وزیر خارجه این کشور، روز چهارشنبه با عباس عراقچی دیدار کردند.

اردن در دو موج حملات موشکی ایران به اسرائیل در ۲۵ فروردین و ۱۰ مهر به رهگیری موشک‌ها و سایر پرتابه‌های شلیک‌شده از ایران کمک کرده بود.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در دو هفته گذشته به لبنان، سوریه، عراق، عربستان، قطر و عمان نیز سفر کرد و قرار است روز جمعه ۲۷ مهر از مصر به ترکیه برسد.

تهران این سفرها را کوشش برای ثبات منطقه و جلوگیری از تشدید بحران جاری اعلام کرده است. اما منابعی در غرب و همچنین رسانه‌های اسرائیل نوشته‌اند که مأموریت عراقچی انتقال پیام تهدیدآمیز به شماری از کشورهای عربی است تا مانع همکاری پشت‌پردۀ دولت‌های این کشورها با اسرائیل در پاسخ نظامی اسرائیل به حمله موشکی ایران شود.

رسانه‌های اسرائیل چهارشنبه نوشتند طرح پاسخ نظامی کشورشان نهایی شده و تنها مسئله آن زمان اجرا است.

از سوی دیگر، دانی دِنون، سفیر اسرائیل در سازمان ملل متحد، به روزنامه اسرائیلی «مکور ریشون» در شماره روز ۲۶ مهر گفت سفیران کشورهای سنی منطقه در تماس با او در مقر سازمان ملل حمایت آرام خود را از عملیات ارتش اسرائیل در ضربه زدن به گروه‌های حزب‌الله و حماس بیان می‌کنند.

آقای دنون افزوده است حمایت پشت‌پردۀ برخی کشورهای سنی از اسرائیل در جنگ جاری «غافلگیرکننده» است. او صحنۀ دیپلماسی در سازمان ملل را «پرچالش‌تر» از هر زمان دیگر نامیده اما گفته در پشت‌پردۀ این انتقادها و تلاش‌های پیاپی برای تصویب قطعنامه‌های محکومیت اسرائیل، کشورش مورد حمایت دولت‌هایی است که نمایندگان‌شان در دیدار با او موفقیت در جنگ ارتش اسرائیل علیه حماس و حزب‌الله را بیان می‌کنند.

سفر بی‌سابقه وزیر خارجه ایران به مصر در میانه تنش با اسرائیل
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:49 0:00
۰۶:۴۷ ۲۶.۷.۱۴۰۳

آمریکا خواستار افزایش ارسال غذا به غزه شد

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل، می‌گوید کشورش در حال نظارت بر این موضوع است که اسرائیل «سیاست گرسنگی» را در غزه اجرا نکند.

او گفت: «دولت اسرائیل اعلام کرده است که این سیاست آنها نیست و غذا و سایر ملزومات ضروری قطع نخواهد شد.»

او در ادامه تاکید کرد که واشینگتن بر این مساله نظارت خواهد کرد که سیاست اسرائیل در زمین با این بیانیه مطابقت داشته باشد.

لیندا توماس گرینفیلد با اشاره به ورود چندین کامیون کمک به شمال غزه برای نخستین بار در چند هفته اخیر گفت:‌ «این کافی نیست.»

خانم گرینفیلد تاکید کرد که «سیاست گرسنگی» در شمال غزه وحشتناک و غیرقابل قبول خواهد بود و تبعاتی تحت قوانین بین‌المللی و همچنین قوانین ایالات متحده خواهد داشت.

این اظهارات در شورای امنیت سازمان ملل یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که دولت بایدن در نامه‌ای به اسرائیل تاکید کرد که اگر اسرائیل اقداماتی برای بهبود وضعیت انسانی در غزه در ۳۰ روز آینده انجام ندهد تداوم ارسال کمک‌های نظامی ایالات متحده به این کشور به مخاطره خواهد افتاد.

به گفته خانم گرینفیلد، نیاز به افزایش فوری تأمین غذا به غزه وجود دارد.

او همچنین خواستار یک وقفه انسان دوستانه در این جنگ شد تا امکان واکسیناسیون و توزیع کمک‌ها فراهم شود.

هفته گذشته، برنامه جهانی غذا هشدار داد که هیچ غذایی از ابتدای ماه اکتبر به شمال غزه وارد نشده است و این مساله یک میلیون نفر را در این منطقه در معرض خطر گرسنگی قرار داده است.

۰۶:۳۸ ۲۶.۷.۱۴۰۳

دور جدید حملات آمریکا علیه حوثی‌ها

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان بامداد پنجشنبه از دور جدید حملات آمریکا علیه حوثی‌های یمن خبر داد.

به گفته سه مقام دفاعی آمریکایی، این حملات انبارهای تسلیحاتی و تأسیسات زیرزمینی حوثی‌ها را هدف قرار داده است.

به گفته مقامات دفاعی آمریکا، در اماکن اسلاح‌های پیشرفته‌ای انبار شده بودند که حوثی‌ها برای حمله به کشتی‌های نظامی و غیرنظامی در دریای سرخ و خلیج عدن استفاده می‌کردند.

یکی از مقامات دفاعی آمریکا به سی‌ان‌ان گفته است که این حملات توسط بمب‌افکن‌های ب-۲ اسپریت انجام شده است که بزرگتر و بسیار قدرتمندتر از جنگنده‌هایی است که تاکنون برای هدف قرار دادن تأسیسات حوثی‌ها استفاده شده و توانایی حمل مقدار بیشتری بمب را دارد.

ایالات متحده برای اولین بار است که از این نوع بمب‌افکن‌ها در حملات به حوثی‌ها در یمن استفاده می‌کند.

تلویزیون المسیره، وابسته به حوثی‌ها، نیز گزارش داد که امریکا در حملات هوایی خود در ساعات اولیه پنج‌شنبه، شهر صنعا، پایتخت یمن، و شهر صعده را هدف قرار داد.

این حملات همزمان با ورود نظامیان آمریکایی به اسرائیل و پس از آن صورت گرفته است که ایالات متحده اعلام کرد سامانه دفاع موشکی پیشرفته‌ای را برای کمک به حفاظت از اسرائیل در این کشور مستقر کرده است.

۰۶:۰۳ ۲۶.۷.۱۴۰۳

حمله هوایی اسرائیل به لاذقیه در سوریه

رسانه‌های دولتی سوریه از حمله هوایی اسرائیل به شهر ساحلی لاذقیه خبر دادند، رخدادی که به آتش‌سوزی در این شهر منجر شده است.

خبرگزاری سانا بامداد پنج‌شنبه گزارش داد که نیروهای دفاع هوایی سوریه در عین حال توانسته‌اند که شماری از پرتابه‌های اسرائیل را بر فراز لاذقیه رهگیری و سرنگون کنند.

این خبرگزاری بدون اشاره به جزییات نوشت که حمله هوایی اسرائیل منجر به آتش‌سوزی در مبادی ورودی لاذقیه شده است. اما گروه اپوزیسیون ناظر حقوق بشر در سوریه گزارش داده که اسرائیل در این حمله یک زاغه مهمات را هدف قرار داده است.

لاذقیه از شهرهای حامی بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، محسوب می‌شود. دولت سوریه متحد حزب‌الله لبنان است که اکنون در جنگ با اسرائیل به‌سرمی‌برد. اما اسرائیل صرف‌نظر از این جنگ طی سال‌های اخیر صدها بار نقاط مختلف سوریه را هدف حملات هوایی خود قرار داده است.

۰۵:۱۸ ۲۶.۷.۱۴۰۳

سازمان ملل: نیروهای اسرائیلی به برج دیدبانی صلح‌بانان شلیک کردند

سازمان ملل متحد می‌گوید که نیروهای اسرائیلی به محل استقرار نیروهای حافظ صلح این نهاد در روستای کفرکلا، واقع در جنوب لبنان، شلیک کرده و یک برج دیدبانی را تخریب کرده‌اند.

نیروی موقت سازمان ملل در لبنان، یونیفل، شامگاه چهارشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که نیروهای حافظ صلح یک فروند تانک مرکاوای ارتش اسرائیل را مشاهد کرده‌اند که به برج دیدبانی آنها شلیک می‌کند، رخدادی که باعث از بین رفتن دو دوربین و تخریب برج دیدبانی شده است.

این نهاد در ادامه بیانیه خود اسرائیل را به شلیک عمدی به مواضع یونیفل متهم کرده است.

پیش از این وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرده بود که کشورش به هیچ وجه قصد ندارد که به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در جنوب لبنان آسیبی برسد. او همچنین نیروهای حزب‌الله را متهم کرده بود که از صلح‌بانان سازمان ملل به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند و از نزدیکی مواضع آنها به سربازان اسرائیلی شلیک می‌کنند.

۰۴:۰۸ ۲۶.۷.۱۴۰۳

یونیسف: ۴۰۰ هزار کودک لبنانی به دلیل حملات اسرائیل آواره شده‌اند

یونسیف اعلام کرد که از میان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که در نتیجه جنگ در لبنان آواره شده‌اند، ۴۰۰ هزار نفر آنها کودکان هستند.

تد چیبان از مقامات یونیسف روز چهارشنبه در نشستی خبری گفت: «حدود ۱۹۰ هزار نفری که مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند با امید امنیت به پناه‌گاه‌های موقت، از جمله مدارس دولتی، روی آورده‌اند و بسیاری از دیگر آوارگان نیز به هر کسی که بتواند به آنها یک سقف و جایی برای استراحت بدهد، پناه می‌برند. برخی هم هیچ گزینه‌ای به جز خیابان و ساحل دریا ندارند.»

او که روز چهارشنبه دیداری نیز با آوارگان لبنانی داشت گفت که او نه به عنوان نماینده یونیسف، بلکه به عنوان شاهدی از فاجعه انسانی در حال وقوع در لبنان به جمع آنها پیوسته است.

به گفته این مقام یونیسف، حملات اسرائیل در لبنان تاکنون به کشته شدن یکصد کودک انجامیده و ۸۰۰ کودک را نیز زخمی کرده است.

وی همچنین با اشاره به کاهش دما در لبنان و در میانه جنگ گفت: «زمستان در راه است، اینجا هوا در حال سرد شدن است، به زودی در بیروت سرد می‌شود و ما باید آماده این باشیم که به خانواده‌ها کمک کنیم.»

کاهش شدید دما در چند سال گذشته برای کودکان آواره در منطقه کشنده بوده است، مانند سوریه که طی سال ۲۰۲۲ کودکان بسیاری در آنجا به خاطر توفان‌های شدید زمستانی جان خود را از دست دادند.

۰۳:۰۰ ۲۶.۷.۱۴۰۳

مقامات اسرائیلی می‌گویند طرح این کشور برای حمله به ایران آماده است

یک مقام اسرائیلی به شبکه تلویزیونی ای‌بی‌سی نیوز گفت که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائيل، مجوز حمله به برخی نقاط در ایران را در واکنش به حمله موشکی این کشور در ماه گذشته صادر کرده است.

ای‌بی‌سی نیوز می‌گوید که این منبع اسرائیلی جزئیات بیشتری درباره این اهداف و اینکه آیا آنها صرفا اهدافی نظامی هستند یا خیر ، ارائه نکرده است.

این گزارش همچنین تاکید می‌کند که زمان‌بندی مشخصی برای حملات اسرائیل هنوز تعیین نشده است.

از سویی شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان هم در گزارش مشابهی در گفت‌وگو با یک منبع آگاه تاکید می‌کند که طرح اسرائیل برای پاسخ به حملات اول اکتبر آماده است.

این در حالی است که به گفته این منبع آگاه، مقامات اسرائیلی، از جمله بنیامین نتانیاهو، به آمریکا اطمینان داده‌اند که حمله متقابل به ایران محدود به اهداف نظامی خواهد بود و شامل تأسیسات نفتی یا هسته‌ای نمی‌شود.

ایران در واکنش به کشتن حسن نصرالله رهبر حزب‌الله و اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس بیش از ۱۸۰ موشک به سمت اسرائیل شلیک کرد.

پیشتر بنیامین نتانیاهو وعده داده بود که ایران برای این حمله «بهای سنگینی» خواهد پرداخت.

بیشتر

XS
SM
MD
LG