در حالیکه بسياری در سراسر جهان چشم انتظار نتيجه قطعی مذاکرات هستهای در وين هستند، آثار مثبت و منفی آن بر معادلات منطقه و جهان انکار ناپذير است.
نوشين سيد حسينی از راديو فردا در گزارشی به پيامدهای مثبت و منفی نتايج احتمالی اين مذاکرات بر جايگاه ايران در عرصه سياست خارجی پرداخته است.
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، قرار است ساعت پنج عصر به وقت گرینوویچ- هفت عصر به وقت وین- درباره آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هستهای ایران و شش قدرت جهانی بیانیه دهد.
مذاکرات هستهای ايران و کشورهای ۱+۵ در حالی به پايان خود نزديک میشود که هر از گاهی صحبت از وضعيت ايران در دوره پساتحريم به ميان میآيد.
شاهين بشيری از راديو فردا در گزارشی کوشيده است تا به سناريوهای احتمالی در اين زمينه بپردازد.
یک مقام ایرانی گفته است: «ضربالاجل کنگره برای دریافت متن توافق احتمالی هستهای با ایران، مقدس نیست».
این مقام ایرانی که نامش فاش نشده، در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه افزوده است: «برای ما، هیچ ضربالاجلی اگر به معنای قربانی کردن یک توافق خوب باشد، مقدس نیست».
گفتوگوی مهرداد قاسمفر از رادیو فردا با آلن ایر، سخنگوی فارسیزبان وزارت امور خارجه آمریکا، را درباره آخرین تحولات مذاکرات هستهای ایران و شش قدرت جهانی در وین بشنوید:
هانا کاویانی، خبرنگار رادیو فردا در محل مذاکرات وین، خبر داده که نشست وزیران امور خارجه گروه پنج به علاوه یک شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و بریتانیان همراه با آلمان در وین آغاز شده است.
حسین آرین، کارشناس نظامی، در گفتوگو با رادیو فردا از دلایل تمایل روسیه به لغو تحریم تسلیحاتی ایران میگوید:
برخی از خبرنگاران نزدیک به هیات ایرانی در مذاکرات وین در توئیتهایی نوشتهاند که احتمالا گفتوگوها برای چند روز دیگر تمدید خواهد شد. یکی از این خبرنگاران گفته است که تمدید جدید سهروزه خواهد بود و تا روز یکشنبه مذاکرات ادامه مییابد.
به گزارش هانا کاویانی، خبرنگار اعزامی رادیو فردا به وین، لورن فابیوس، وزیر امور خارجه فرانسه، در خصوص مذاکرات هسته ای بیانیه ای صادر خواهد کرد.
شبکه تلویزیونی «سیانان» لحظاتی پیش به نقل از جاش ارنست، سخنگوی کاخ سفید، خبر داد که «هنوز هیچ توافقی با ایران به دست نیامده است».