خبرگزاری آلمان هم به نقل از همین منبع گزارش داده که هنوز برخی موارد مربوط به برنامه هستهای ایران حل نشده است.
عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکرهکننده هستهای در گفتوگو با شبکه خبر ایران با بیان اینکه «مذاکرات به لحظات نفسگیر آخر رسیده است»، گفت: «هنوز برخی مشکلات وجود دارد. تا این مشکلات حل نشود، نمیتوان گفت به توافق رسیدهایم.» وی افزود: «قول حل موضوعات برای امشب یا فردا شب را نمیدهم.»
خبرگزاری تسنیم: سعید منتظرالمهدی، سخنگوی نیروی انتظامی، با بیان اینکه «هیچ برنامهای دربارهٔ جشن هستهای اعلام و ابلاغ نشده است»، گفت: «تجمعات فاقد مجوز خلاف قانون است و مشمول اعمال قانون میشود.»
هانا کاویانی، خبرنگار اعزامی رادیو فردا به وین گزارش میدهد که «وانگ یی»، وزیر خارجه چین، به هنگام ورود خود به هتل کوبورگ وین از پیشرفت در مرحله آخر مذاکرات هستهای خبر داده است.
«وانگ یی» افزودهاست که «چین بر این باور است که هیچ توافقی نباید ناقص باشد، و شرایط هماینک برای رسیدن به توافق توسط ما آماده است و برای همین است که وزیران خارجه بار دیگر در وین جمع شدهاند تا مذاکرات را به سرانجام برسانند. ما معتقدیم که تأخیر دیگری نباید در مذاکرات پیش بیاید.»
شبکه خبری سیبیاس: جان بینر، رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، میگوید که اگر باراک اوباما میز مذاکره با ایران را ترک کند او را تحسین میکنم زیرا «توافق نکردن بهتر از رسیدن به یک توافق بد است.»
ایرنا: عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور میگوید: «اگر موضوع هستهای ختم به خیر شود مردم به صورت خودجوش این موضوع را جشن میگیرند و ما آمادگی لازم را برای برگزاری این جشن داریم. به همه استانها و نیروی انتظامی اعلام کردهایم تا در صورت توافق هستهای شرایط مناسبی را برای حضور مردم مهیا کنند. البته تاکنون چیزی با عنوان برگزاری جشن هستهای به وزارت کشور ابلاغ نشده است.»
آسوشیتدپرس: وزیر دفاع اسرائیل میگوید که توافق هستهای که قدرتهای غربی در شرف رسیدن به آن با ایران هستند اسرائیل را ناچار خواهد کرد تا «خودش از خودش دفاع کند.»
موشه یعلون با ذکر اینکه «این توافق بد» که رسیدن به آن نزدیک است، حتی یک رآکتور ایران را خاموش نمیکند و حتی یک سانتریفیوژ را هم نابود نمیکند. او افزود که عربستان، مصر، ترکیه، و دیگر کشورهای خاورمیانه در این نگرانیها با اسرائیل سهیماند.
ایتارتاس: سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، روز دوشنبه وارد هتل کوبورگ، محل مذاکرات، شد اما صحبتی با خبرنگاران نداشت.
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، بخش اعظم دهه ۱۹۸۰ میلادی را به تحصیل در رشته مطالعات بینالملل در دانشگاه دِنوِر آمریکا گذارند و پیاچدی خود را از این دانشگاه گرفت. نشریه «دنور پست» روز دوشنبه گفتوگویی داشتهاست با استادان سابق محمدجواد ظریف در این دانشگاه.
تام رووی، یکی از پرفسورهای این دانشگاه میگوید که ظریف «از بهترین» دانشجویانی بوده که وی تاکنون به آنها درس دادهاست. به گفته تام رووی، محمدجواد ظریف طی جنگ ایران و عراق مشغول تحصیل در دنور بود و وقوع این جنگ «علاقه او به قانون بینالملل و دیپلماسی را تعمیق بخشید.»
«دنور پست» مینویسد که به گفته استادان زمان تحصیل محمدجواد ظریف، وی فردی «هوشمند، منضبط، و خوشبین» است.
ایسنا: ظریف در دیدار با همتای چینی خود گفت: «معتقدیم نباید مذاکرات تمدید شود، اما تا جاییکه میتوانیم و لازم باشد کار را ادامه میدهیم.»