تعدادی از بازماندگانی که از نزدیک شاهد انفجارهای مرگبار بودهاند، در گفتوگو با خبرگزاریها از وحشت و سردرگمی پس از انفجار گفتهاند. یکی از بازماندگان انفجار در فرودگاه میگوید که انفجارها چیزی شبیه آخرالزمان بود. در اطراف او بدن انسانهایی افتاده بود که پا نداشتند.
ایوان مایور، شهردار شهر بروکسل، در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که حداقل بیست تن در جریان انفجار در ایستگاه مترو مرکزی کشته شده و ۱۰۶ نفر هم زخمی شدهاند. وی حال ۱۷ نفر از مجروحان را وخیم اعلام کرده است.
ویلم الکساندر، پادشاه هلند، نیز در واکنش میگوید «باز هم اروپا به بوته آزمایش گذاشته شد. حال ضروریست که قوای متحدمان را نشان دهیم و از آزادی و همبستگیمان دفاع کنیم.»
خانواده سلطنتی بلژیک با انتشار بیانیهای اعلام کرد که شاه و ملکه بلژیک از این خبر بینهایت غمگین شدهاند و عمیقا با قربانیان، خانوادههای آنها و همچنین گروههای امداد و نجات که هر چه در توان دارند برای کمک به خانواده قربانیان انجام میدهند، همدردی میکنند.
خبرگزاری آلمان مینویسد که ارتش بلژیک گروهی از متخصصان مواد منفجره را به فرودگاه بروکسل فرستاده تا "یک بسته مشکوک را خنثی کنند." هنوز اطلاعات بیشتری در این رابطه ارائه نشده است.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه، مراتب همدردی خود را با خانواده کشتهشدگان و مجروحان حوادث بلژیک اعلام کرد. آقای پوتین در دیداری با همتای فنلاندیاش، اعلام کرد هیچ راهی برای مبارزه با تروریسم وجود ندارد، مگر آنکه نیروهای مختلف به هم بپیوندند و متحد به این جنگ بروند.
شبکه اجتماعی توئیتر شاهد انتشار طرحهای بسیاری است که در اعلام همبستگی و همدلی با مردم بلژیک خلق شدهاند.
دیوید کامرون، نخستوزیر بریتانیا، حملات به زعم وی "هولناک" بروکسل را محکوم کرده و میگوید اروپا باید یکپارچه مقابل تهدیدات تروریستی بایستد. آقای کمرون که پس از جلسه اضطراری کابینهاش سخن میگفت تاکید کرد که باید با هرچه در توان هست، مقابل تهدیدات تروریستی علیه اروپا ایستاد.
دولت سوریه در پیامی تلویزیونی گفت که حملات بروکسل «نتیجه اجتنابناپذیر سیاستهای غلط و مدارا کردن با تروریسم است.» دولت سوریه خواستار تلاشی بین المللی برای مقابله با «این پدیده» شدهاست.
مقام ارشد دموکرات در کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا میگوید حملات بروکسل «تمامی نشانههای یک حمله الهامگرفته از داعش یا هماهنگشده با داعش را با خود دارد.»