یک مقام مطلع کاخ سفید میگوید که باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا، در جریان جزئیات حملات و انفجارهای مرگبار بروکسل قرار گرفته است. آقای اوباما که برای انجام سفری کوتاه راهی کوبا شده بود، همچنان در این کشور به سر میبرد.
مانوئل والس، نخستوزیر فرانسه، میگوید: « ما در جنگیم. ما در چند ماه اخیر در اروپا در معرض وضعیت جنگی بودهایم.»
شبکه خبری "ف آر تی" میگوید تعداد کشتگان انفجار در فرودگاه زافنتمِ بروکسل، به ۱۳ تن رسیده است. به گفتهی این شبکه خبری بلژیکی، این انفجار انتحاری بوده است.
فیسبوک سیستم "کنترل صحت و سلامت" برای شهروندان بروکسل را فعال کرد تا به این ترتیب افراد بتوانند از وضعیت سلامتی خود به دیگران اطلاع دهند.
فرانسوآ اولاند، رئیسجمهوری فرانسه، در حال حاضر مشغول انجام سخنرانی در رابطه با اتفاقات اخیر بلژیک است. آقای اولاند میگوید که حمایت او از بلژیک تام و تمام است.
وی میگوید مبارزه با تروریسم، به ویژه به لحاظ اطلاعاتی باید در تمامی اروپا شکل بگیرد.
او همچنین میگوید که بروکسل مورد حمله قرار گرفت، اما در حقیقت این کل اروپا بود که هدف قرار گرفت.
خبرگزاری رویترز به نقل از وزیر بهداشت بلژیک تعداد کشتههای انفجار فرودگاه بروکسل را ۱۱ نفر و تعداد افراد زخمی و مجروح در اثر این حادثه را ۸۱ نفر اعلام کرد.
نخست وزیر بلژیک در نخستین نشست خبری خود پس از انفجارهای صبح سهشنبه در پایتخت این کشور اعلام کرد که دستکم اولین انفجار در فرودگاه به دست یک مهاجم انتحاری انجام گرفته است.
گرچه هنوز هیچ گروهی مسئولیت انفجارهای مرگبار در شهر بروکسل در صبح سهشنبه را بر عهده نگرفته است، نکتهای که نظر تحلیلگران را به خود جلب کرده این است که این رخدادها تنها چهار روز پس از آن اتفاق میافتد که مظنون اصلی در حوادث تروریستی ماه نوامبر پاریس در بلژیک دستگیر شد.
حوادث تروریستی پاریس ۱۳۱ کشته و دهها زخمی و مجروح بر جای گذاشت.
خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام فرودگاهی در بروکسل گزارش میدهد که اکثر کشتهها و مجروحان حادثه فرودگاه از ناحیه پا بهشدت جراحت پیدا کردهاند. این میتواند نشانه آن باشد که بمب در ساک یا چمدان جاسازی شده است.