رهبران در اروپا و برخی کشورهای دیگر، بر تدابیر امنیتی در فرودگاهها افزودند. رهبران اروپا در یک جلسه امنیتی اضطراری تصمیم گرفتند که نیروهای پلیس، متخصصان مواد منفجره، سگهای تربیتشده و لباس شخصیهای بیشتری به مناطق حساس در قاره اروپا بفرستند.
خبرگزاری فرانسه در تازهترین آمار خود تعداد کشتهشدگان در انفجارهای فرودگاه و مترو در بروکسل را ۳۵ نفر اعلام کرد. بیش از دویست نفر نیز مجروح شدهاند.
اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، در جلسهای با اعضای کمیته نیروهای مسلح کنگره آمریکا، اعلام کرد که حملات بروکسل، خواست آمریکا و متحداناش را برای مبارزه با گروه حکومت اسلامی زیر سئوال نمیبرد و بر عزم این کشورها برای شکست داعش اثری نخواهد داشت.
باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا، در سخنرانی خود در هاوانا، پایتخت کوبا، اعلام کرد که آمریکا هر چه لازم است انجام میدهد تا به بلژیک کمک کند و عاملان حملات روز سهشنبه به سزای اعمالشان برسند. او "این حملات وحشیانه علیه مردم بیگناه" را محکوم و تاکید کرد که این حملات زنگ خطر دیگریاند که جهان باید برای مبارزه با تروریسم یک پارچه شود.
باراک اوباما در تماسی تلفنی با شارل میشل، نخستوزیر بلژیک، صحبت کرد و مراتب همدردی خود با مردم بلژیک را به اطلاع او رساند.
وزارت خارجه ایران حملات مرگبار بروکسل را محکوم کرده و با دولت بلژیک و خانواده قربانیان ابراز همدریدی کرد.
پاپ فرانسیس، رهبر مسیحیان کاتولیک جهان، حملات روز سهشنبه بروکسل را محکوم کرد و آن را "خشونت کور" نامید که تنها تخم رنج و ناراحتی میان آدمیان میکارد.
باراک اوباما در مورد حملات بروکسل: هر آنچه لازم باشد برای کمک و پشتیبانی متحد خود انجام می دهیم
پلیس بلژیک میگوید دو ایستگاه قطار در بروکسل از ساعت چهار بعدازظهر به وقت اروپای مرکزی مجددا گشوده خواهند شد. با این حال ایستگاههای واقع شده در مرکز بروکسل همچنان تعطیل خواهند ماند.
خطوط هوایی اروپا صدها پرواز به سوی بروکسل را لغو کردهاند و همچنین خطوط راهآهن منتهی به شهر بروکسل بسته شدهاند.
در بروکسل، شهری که دفاتر ناتو و اتحادیه اروپا در آن واقع شده، از صبح امروز شرایط امنیتی ویژه اعلام شده است.