محمدباقر قالیباف در ادامه از ابراهیم رئیسی خواست که در مورد اشتغالزایی بگوید. او گفت که تولیدکنندگان کار، تجار و سرمایهداران به خاطر قاچاق تحت فشارند، چرا که «چهار درصدی» ها بدون هیچ تلاشی میخواهند بیشترین بهره را ببرند.
او از رئیسی پرسید که در دولتش چه برنامهای برای برخورد با این گروه دارد.
مصطفی میرسلیم نامزد بعدی بود که به نقد دیدگاه ابراهیم رئیسی پرداخت. او انتقاد کرد که چرا به جای کمک به تولید، پول یارانه مستقیماً به مردم پرداخت میشود.
او از برنامه ابراهیم رئیسی برای افزایش یارانهها انتقاد کرد و گفت که این سخنان تنها برای رأی آوردن در آستانه انتخابات است.
او گفت در چهار سال گذشته به تولید خسارت خورد و نتیجهاش تورم و رکود و بیکاری است.
در ادامه حسن روحانی گفت که مهم است مردم بداند عدهای به دنبال بازگشت به چهار سال قبل هستند. او به تخلف دولت گذشته در پرداخت یارانهها اشاره کرد و گفت که بازگشت به چهار سال قبل به معنی تعطیلی خدماتی چون گازرسانی به روستاهاست.
او گفت که پرداخت یارانه کافی نیست، و برنامه دولت بعد ایجاد یک برنامه جامع تأمین اجتماعی و حمایت از افراد ناتوان از کار و افراد بیکار است.
آقای روحانی به افزایش حداقل حقوق در دولتش اشاره کرد.
اسحاق جهانگیری هم کوچک شدن سفره مردم را نتیجه سیاستهای غلط و تصمیمهای نادرست در دولت قبل دانست و گفت که برخی آمدهاند از فقر مردم استفاده نادرست میکنند.
او گفت آنها سرزده به خانه مردم میروند و برای تبلیغاتشان فیلم و عکس میگیرند.
او گفت افزایش یارانه تنها از طریق افزایش قیمت حاملهای انرژی یا کاهش حقوق کارمندان دولت یا دست بردن به بانک مرکزی است که همه این موارد به نابودی اقتصاد کشور منجر میشود.
در جمعبندی این موضوع، ابراهیم رئیسی انتقاد کرد که چرا دولت برای تبلیغ انتخاباتی حقوق مستمریبگیران را افزایش داده و چهار سال به زندگی فقرا بیتوجه بوده است.
او گفت که کارهای دولت تنها تبلیغات انتخاباتی است و دولت شعار توانمندسازی فقرا را میدهد.
آقای رئیسی از طرح تحول سلامت انتقاد کرد و گفت که آنچه واقع میشود کمک به مردم نیست.
او گفت که دولت نقدینگی را افزایش داده اما برای توسعه صنعت هزینه نکرده است.
آقای رئیسی دولت را به بیصداقتی متهم کرد و گفت حاضر است به عنوان یک شهروند، و نماینده کارگران، کشاورزان، و زنان بیسرپرست با حسن روحانی مناظره کند.
او دولت را یک دولت پرخرج توصیف کرد که هزینهاش دو برابر شده اما به افزایش حقوق کارکنان یا افزایش یارانهها منجر نشده است.
او گفت که دولت تنها در چهار ماه گذشته و برای تبلیغات انتخاباتی به مردم رسیدگی کرده است.
پس از آن محمدباقر قالیباف به جایگاه دعوت شد و از او پرسیده شد؛ مهمترین اولویتش برای افزایش رشد اقتصادی کشور چیست.
در پاسخ به این موضوع محمدباقر قالیباف بار دیگر بر بحران اقتصادی ناشی از بیکاری، رکود و گرانی تأکید کرد.
او گفت گرچه گفته میشود تورم کنترل شده، ولی گرانی در همه اقلام وجود داد. تا شش هفت میلیون بیکاری وجود دارد، و با تعطیلی کارگاهها روبهرو هستیم.
او دولت را متهم کرد که نتوانسته در این زمینه تدبیری داشته باشد و به کمک مردم بیاید و با افزایش هزینه دست به جیب مردم برده است.
کاربران ایرانی توئیتر میگویند که هشتگ #مناظره_سوم به ترند جهانی بدل شده است:
آقای قالیباف در سخنانش از فرار مالیاتی انتقاد کرد، و بار بر برنامهاش در مورد شناسایی جویندگان کار از طریق وبسایتش و پرداخت کمکهزینه به آنها و عادلانه شدن مالیاتها تأکید کرد.