لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ تهران ۰۲:۳۹

انگلیسی ها تعداد خارجی ها را زیاد می دانند


انگلیسی ها عقیده دارند حضور مهاجران خارجی، بر اقتصاد آنها اثر منفی گذاشته است.
انگلیسی ها عقیده دارند حضور مهاجران خارجی، بر اقتصاد آنها اثر منفی گذاشته است.

در بین کشورهای اروپایی، انگلیسی ها بیش از دیگران با حضور مهاجران مخالفند و می گویند، تعداد خارجی ها در بریتانیا بسیار زیاد است. روزنامه فایننشال تایمز در یک نظرسنجی از بیش ازشش هزار نفر در باره سیل کارگران مهاجر در اروپا سوال کرده است.


در این نظرسنجی که دوشنبه ،۱۹ فوریه، ۳۰ بهمن، در این روزنامه منتشر شده است نشان می دهد که ۴۷ درصد انگلیسی ها معتقدند که کارگران مهاجر براقتصاد بریتانیا اثرات منفی داشته است.


این در حالی است که در اسپانیا، تنها ۲۴ درصد از مردم آن کشور نظری مشابه دارند و بر این اساس تقریبا نیمی از انگلیسی ها مهاجران را برای اقتصاد خود زیان بار می دانند.


نیمی از انگلیسی ها مهاجران را برای اقتصاد خود زیان بار می دانند.

۷۶ درصد از شرکت کنندگان انگلیسی در این نظرسنجی، خواهان محدودیت بیشتر برای ورود مهاجران به بریتانیا هستند و ۶۶ درصد آنها می گویند تعداد افراد خارجی در کشورشان بسیار زیاد است.


شمار مخالفان انگلیسی با ورود مهاجران به بریتانیا، بیش تر از شهروندان اسپانیایی، فرانسوی، آلمانی و ایتالیایی است.


موسسه«هریس اینتراکتیو»که این نظرسنجی را از به سفارش فایننشال تایمز انجام داده، با شش هزارو ۵۶۱ نفر در پنج کشور اروپایی مصاحبه کرده است.


این نظرسنجی نشان می دهد که کارگران مهاجر کشورهای اروپای شرقی، بیش از هر کشوری، اسپانیا را مناسب کار می دانند و پس از اسپانیا، بریتانیا کشور محبوب آنهاست که وضعیت اقتصادی مناسبی دارد.


مهاجرت کارگران نگرانی و گاه اعتراض برخی از مردم و روزنامه های انگلیسی را به دنبال داشته است. یکی از مقام های بانک انگلیس می گوید در این زمینه که مهاجرت کارگران اروپایی به بریتانیا موجب بیکاری انگلیسی ها شده، دلیل قانع کننده ای وجود ندارد.


کارگران مهاجر کشورهای اروپای شرقی، بیش از هر کشوری اسپانیا را مناسب کار می دانند و پس از این کشور، بریتانیا کشور محبوب آنهاست که وضعیت اقتصادی مناسبی دارد.

به نوشته فایننشال تایمز، علت نگرانی مردم بریتانیا گزارش های گاه مبالغه آمیز برخی روزنامه ها در باره مهاجران است و از سوی دیگر با ملحق شدن کشورهای اروپای شرقی به اتحادیه اروپا و گشوده شدن بازار کار، شمار مهاجران افزایش چشم گیری یافته است.


دولت بریتانیا در پیش بینی دو سال پیش خود، تعداد کارگران خارجی مهاجر را حدود ۱۵ هزار نفردر سال تخمین زده بود اما تابستان گذشته بیش از ۴۲۷ هزار نفر برای کار در انگلیس ثبت نام کردند که بیشتر آنها لهستانی بودند.


در واکنش به این نگرانی ها، دولت بریتانیا برای ورود کارگران بلغاری و رومانیایی، محدودیت های تازه ای در نظر گرفته است. بلغارستان و رومانی از ابتدای سال ۲۰۰۷، به اتحادیه اروپا پیوستند.


در بین پنج کشور اروپایی، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و بریتانیا، ۷۵ درصد فرانسوی ها عقیده دارند که شرایط زندگی آنها در مقایسه با گذشته بدتر شده ، اما در مقابل مردم اسپانیا بر این باورند که شرایط زندگی آنان بهبود یافته و به آینده خوش بین هستند.
XS
SM
MD
LG