لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۳:۵۹

پوشش همزمان؛ رویدادهای مرتبط با انتخابات مجلس و خبرگان

شهرهای مختلف ایران، هفتم اسفند شاهد برگزاری همزمان دو انتخابات مجلس و خبرگان بودند و تا اینجا بیشتر نتایج در حوزه‌های مختلف انتخابیه اعلام شده است. خبرهای مرتبط با این رویداد را در رادیو فردا دنبال کنید.

۱۶:۳۷ ۳۰.۱۱.۱۳۹۴

محمدحسین طریقت منفرد، آخرین وزیر بهداشت دولت نهم با صدور اطلاعیه‌ای از حضور مستقل خود در انتخابات مجلس دهم خبر داد.

۱۶:۳۳ ۳۰.۱۱.۱۳۹۴

حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور در واکنش به انتشار اطلاعیه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات حوزه انتخابیه تهران مبنی بر ممنوعیت استفاده از تصاویر آیت الله خمینی و علی خامنه‌ای در تبلیغات انتخاباتی، گفت که چنین منعی وجود ندارد.

۱۶:۱۰ ۳۰.۱۱.۱۳۹۴

سخنرانی «مصطفی کواکبیان» نامزد اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم، شامگاه پنجشنبه ۲۹ بهمن در مسجد ابوذر تهران، با حمله نیروهای خودسر و رها کردن گاز اشک‌آور انجام نشد.

به گزارش پایگاه خبری فریادگر، بنا بر برنامه اعلام‌شده، قرار بود کواکبیان بعد از نماز مغرب و عشا، در مسجد ابوذر سخنرانی کند، اما گروهی با «حمله به تریبون امام جماعت و متشنج کردن جو» این کاندیدا را مجبور به ترک مسجد کردند.

در همین حال خبرگزاری ایرنا به نقل از یک مقام مسئول در استانداری تهران راجع به حضور ماموران انتظامی در مسجد ابوذر تهران نوشته که «نیروی انتظامی مطلع شده دو شب قبل، سخنرانی در این مسجد انجام شده و شامگاه پنجشنبه گروهی قصد برگزاری تجمعی در اعتراض به مطالب عنوان شده در این سخنرانی را داشته است»؛ به همین دلیل آنها «با حضور در مسجد ابوذر مانع از برگزاری تجمع شدند».

یه گفته این مقام مسئول،«اقدامات انتظامی انجام شده در این مسجد هیچ ارتباطی به موضوع انتخابات و یا سخنرانی نامزدهای انتخاباتی نداشته است».

این چندمین باری است که از برگزاری برنامه‌های انتخاباتی اصلاح‌طلبان در تهران و شهرستان‌ها جلوگیری می‌شود.

۱۵:۴۹ ۳۰.۱۱.۱۳۹۴

حسن غفوری‌فرد، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفته «لیست اصول‌گرایان با سهم خواهی تهیه شده» و «در انتهای کار ۷ نفر از کسانی که در فهرست بودند، حذف شدند»

این کاندیدای نمایندگی مجلس دهم در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا، افزوده «اگر قوانینی که توسط ائتلاف اصولگرایان تهیه شده بود، اجرا می‌شد، قطعاً من هم تمکین می‌کردم اما هنگامی‌ که رسماً اعلام می‌کنند که فلانی سهم فلان آقا است، وضعیت متفاوت خواهد بود».

او درباره این سهم‌خواهی توضیح داده است:«از ابتدا نگفتند که به‌عنوان مثال ۸ نفر سهم جبهه پایداری است اما به هرحال درمورد چند نفر این تبعیض اعمال شد و به صرف این‌که سهم فلان آقا بوده‌، توجهی به شاخصه‌ها و ویژگی‌هایش نشد یا فرد دیگری در لیست قرار گرفت تا شخصاً لیست ندهد و در نتیجه کسانی در لیست قرار گرفتند که بعضاً رای کمتری نسبت به برخی از افراد خارج از لیست دارند».

۱۴:۵۰ ۳۰.۱۱.۱۳۹۴

کاظم صدیقی، گفته «برخی از ابتدای انقلاب در موقعیت‌های مختلف بوده‌اند و گردن کلفت شده‌اند» و «با تخریب شورای نگهبان می خواهند پر و بال ولایت را بچینند»،‌ این افراد «نظام» را قبول ندارند.

او در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران افزوده: «از یک طرف انگلیس خط می‌دهد و از طرف دیگر مقام معظم رهبری که نائب امام زمان(عج) است، خط می دهد، مردم بینی انگلیس را به خاک خواهند مالید».

او افزوده: «آن‌ها که به شورای نگهبان حمله می‌کنند اعتبار خود را از کجا گرفته اند؟ کسانی که در شورای نگهبان تشکیک می کنند نظام و ولایت و انقلاب را قبول ندارند مردم در مورد اینها چه فکر می کنند»؟

صدیقی در ادامه گفته: «پررویی و بی حیایی و جسارت و حماقت انگلیسی ها و آمریکایی ها است که امروز می گویند به استوانه های نظام و انقلاب رای ندهید و می گویند به عده دیگر رای بدهید».

۲۳:۳۴ ۲۹.۱۱.۱۳۹۴

محمد آقاسی رئیس مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران-ایسپا- وابسته به جهاددانشگاهی اعلام کرد برخی از نتایج آخرین نظرسنجی این مرکز نشانگر مشارکت ۶۲ درصدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و ۵۶.۷ درصدی در انتخابات خبرگان رهبری است.

شکل گیری فضای رقابتی در روزهای اخیر، آرایش نیروی های سیاسی-اجتماعی و آغاز به کار فعالیت تبلیغاتی انتخابات در میزان مشارکت موثر بوده است.

به گفته آقاسی، حدود ۶۱ درصد کل پاسخگویان گفته اند که به صورت لیستی رأی نخواهند داد. ۱۸.۸ درصد به فهرست احتمالی اصلاح طلبان (با سرلیستی عارف و مطهری) و ۱۸.۷ درصد نیز به لیست اصول گرایان (با سرلیستی حداد عادل و ابوترابی فرد) رأی خواهند داد.

او درباره گرایش سیاسی پاسخگویان به نظرسنجی نیز توضیح داده است: « مطابق یافته های موج ششم نظرسنجی انتخاباتی ایسپا؛ ۳۲ درصد پاسخگویان اعلام کرده اند به نگرش سیاسی اصلاح طلبان نزدیک هستند، ۲۰ درصد اصول گرا و ۱۱ درصد نیز اعتدال گرا نامیده اند. در این میان ۲۴ درصد پاسخگویان نیز اعلام کرده اند گرایش سیاسی به هیچ یک از موارد مطرح شده ندارند. درآخر نیز ۱۳ درصد نمی دانستند که از لحاظ سیاسی به کدام یک از گروه های نام برده شده نزدیک هستند».

۲۳:۱۱ ۲۹.۱۱.۱۳۹۴

خبرگزاری ایلنا گزارش کرد اصلاح طلبان قم، علی لاریجانی،‌ علی بنایی و نصرت‌الله شادنوش را به عنوان کاندیداهای این جریان در انتخابات مجلس دهم معرفی کردند.

لاریجانی و بنایی در لیست‌ جامعه مدرسین هم قرار دارند.

۲۱:۴۳ ۲۹.۱۱.۱۳۹۴

«على نوبخت» به جاى «رحیم سلیمانى راد»، در فهرست انتخاباتی ائتلاف اصلاح طلبان در تهران قرار گرفت.

حسین مرعشی عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان این خیر را در کانال تلگرام خود اعلام کرده است.

شورای نگهبان با انتقال حوزه انتخابیه‌ «محمود سلیمانی‌راد» از خدابنده به تهران،‌ مخالفت کرده بود.

۲۰:۵۰ ۲۹.۱۱.۱۳۹۴

در آستانه انتخابات هفتم اسفند در ایران، موافقان و مخالفان شرکت در این انتخابات هر یک دلایل و استدلال‌هایی را برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات مطرح می‌کنند.

رادیو فردا این موضوع را در گفت‌وگو با سعید بشیر‌تاش، فعال سیاسی مخالف شرکت در انتخابات، و علی‌اصغر رمضانپور، تحلیلگر سیاسی موافق شرکت در انتخابات، در میان گذاشته است.

please wait

No media source currently available

0:00 0:16:49 0:00
لینک مستقیم

۲۰:۳۱ ۲۹.۱۱.۱۳۹۴

زهره طبیب‌زاده نوری، نماینده تهران در مجلس به خبرگزاری تسنیم گفته: «دشمن از مصباح یزدی، جنتی و یزدی، این روحانیون مبارز و انقلابی ترس دارد و به‌دنبال تخریب آنهاست».

بیشتر

XS
SM
MD
LG