لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۰:۳۱

پوشش همزمان دومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

دومین مناظره انتخاباتی شش نامزد تأیید صلاحیت شده برای انتخابات ریاست جمهوری، با تمرکز بر مباحث فرهنگی و سیاسی برگزار شد. قرار است آخرین مناظره نامزدها، جمعه ۲۲ اردیبهشت با تمرکز بر موضوعات اقتصادی برگزار شود.

  • حسن روحانی، ابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف، اسحاق جهانگیری، مصطفی میرسلیم و مصطفی هاشمی‌طبا، شش نامزد تأیید صلاحیت شده برای دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری هستند.
  • انتخابات ریاست جمهوری دو هفته دیگر، جمعه ۲۹ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
  • نخستین مناظزه نامزدها جمعه گذشته با محور مباحث اجتماعی برگزار شد، اما در حالی که برخی از موضوعات اجتماعی، از جمله آموزش و پرورش سهمی در این مناظره نداشت، نامزدها وقت بیشتری را به بحث بر سر دیدگاه‌های اقتصادی و سیاسی خود اختصاص دادند.
  • بعد از مناظره هفته پیش، چهار نامزد نسبت به روند برگزاری مناظره نخست و حواشی آن اعتراض کردند که قرار است در مناظره امروز، این شکایات «جبران شود».
  • گزارش‌ها و تحلیل‌های مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراها را در صفحه ویژه رادیو فردا دنبال کنید.
۱۷:۱۰ ۱۵.۲.۱۳۹۶

او گفت که صادرات و اعتماد به سرمایه‌گذاران و تجار، از ارکان اقتصاد مقاوتی است، و ایران زمینه مناسبی برای جلب سرمایه‌گذاری خارجی دارد.

او گفت که اصناف و سرمایه‌گذاران نیاز به آن دارند که اعتمادشان به آینده جلب شود.

۱۷:۰۹ ۱۵.۲.۱۳۹۶

۱۷:۰۷ ۱۵.۲.۱۳۹۶

در جمع‌بندی این موضوع مصطفی هاشمی‌طبا بر گسترش روابط با همسایگان، از طریق صادرات انرژی، و دفاع از مخازن گازی و نفتی مشترک با قطر و عراق تأکید کرد.

او گفت که همه مسائل را نمی‌توان به یکبار و یکجا حل کرد، و در سیاست خارجی هم باید این موضوع را در نظر داشت.

۱۷:۰۶ ۱۵.۲.۱۳۹۶

۱۷:۰۵ ۱۵.۲.۱۳۹۶

۱۷:۰۵ ۱۵.۲.۱۳۹۶

حسن روحانی در دیدگاه‌ها خود تأکید کرد که اهرم سیاست خارجی برای سال‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گرفت اما در مذاکرات هسته‌ای مسائلی چون جنبه احتمالاً نظامی، با قدرت دیپلماسی پیگیری و حل شد.

او گفت که دولتش بحران سوریه را هم با تکیه بر قدرت دیپلماسی دنبال می‌کند و امنیت منطقه را به بحث می‌گذارد.

۱۷:۰۲ ۱۵.۲.۱۳۹۶

در ادامه مصطفی میرسلیم از دولت یازدهم در مواردی چون، عدم گرفتن حقابه هیرمند، برداشت مشترک گازی با قطر، و روابط با کشورهای ترکیه، گرجستان و همسایگان دیگر انتقاد کرد.

۱۷:۰۱ ۱۵.۲.۱۳۹۶

۱۷:۰۰ ۱۵.۲.۱۳۹۶

در ادامه محمدباقر قالیباف گفت که تلاش او در دولتش بر آن است که به دنبال دیپلماسی اقتصادی باشد.

او از عدم انسجام در تجارت بین‌الملل اشاره کرد و از عزم خود برای راه‌اندازی «وزارت امور خارجه و تجارت بین‌الملل» یاد کرد.

۱۶:۵۹ ۱۵.۲.۱۳۹۶

بیشتر

XS
SM
MD
LG