در ادامه حسن روحانی گفت که مهم است که نامزدها به طور مشخص بگویند چطور برجام را اجرا میکنند. او از فعالیت برخی منتقدان داخلی برجام در دوره مذاکرات و نصب بیلبوردها در این مورد در خیابانها شهر انتقاد کرد.
آقای روحانی تأکید کرد که تحریمهای هستهای پس از برجام کاملاً متوقف شده و اگر به خاطر برجام نبود، تولید نفت به جای دو میلیون بشکه، دویست هزار بشکه خواهد بود.
او گفت امروز باید مردم بگویند که دوباره به دوران تقابل و تحریم برمیگردیم یا نه.
آقای روحانی، آقای رئیسی را به عدم اطلاع از موضوع هستهای متهم کرد و در پاسخ آقای میرسلیم هم گفت که هیچ دانشمند هستهای برکنار نشده، و فعالیتهای تأسیسات اراک هم به خوبی پیش میرود.
مصطفی هاشمیطبا هم، دولت کنونی را میراثدار مشکلات بر جای مانده از دولت پیشین خواند، و گفت که در زمان تحریمها دولت [احمدینژاد] شروع به ولخرجی کرد و خزانه را خالی کرد، و بسیاری از منتقدان برای آن دولت کف میزدند و تشویق میکردند.
اسحاق جهانگیری هم در ادامه به یادآوری شرایط کشور در دوران تحریمها اشاره کرد و گفت که برجام از بزرگترین موفقیتهای کشور بوده است.
آقای جهانگیری افزود که توفیق برجام بر این بود که اکنون کشور آماده توسعه است. صادرات پتروشیمی افزایش پیدا کرده، بیمههای صادراتی برقرار شده و بنادر از تحریم در آمده است.
او در عین حال از «بدعهدی» آمریکا هم انتقاد کرد و گفت که جلوی این «بدعهدی» با اقتدار گرفته خواهد شد.
در پاسخ به این موارد، آقای رئیسی گفت که گزارشهای زیادی درباره برجام خوانده و به طور کامل در جریان مباحث مرتبط با سیاست خارجی هست.
او ادامه داد که به رغم وعده روحانی برای چرخش همزمان چرخ اقتصاد و چرخ سانتریفیوژها، چنین چیزی محقق نشده است.
او افزود اتفاقی که باید بیفتد در زندگی مردم است، و ادامه داد که تحریمهای بانکی همچنان برقرار است و امکان برگرداندن پول فروش نفت به کشور وجود ندارد.
آقای رئیسی گفت که در مقابل دشمن نباید ضعف نشان داد و در طول مذاکرات چنین شد. او گفت دشمنان باید بدانند با دولتی مقتدر روبهرو هستند.
آقای رئیسی به موضوع کشته شدن زائران ایرانی در منا اشاره کرد، و گفت «نگاه مقتدرانه» رهبر ایران باعث شد عربستان سعودی اجساد زائران را به ایران برگرداند.
او تأکید کرد که هر دولتی باید به برجام و حتی تعهدات پیش از انقلاب وفادار باشد، اما باید تغییری در زندگی مردم اتفاق بیفتد.
پس از آن نوبت به مصطفی هاشمیطبا رسید تا دیدگاهها خود را در مورد اولویتهای سیاست خارجی دولتش و به طور خاص «تقویت جریان مقاومت» و «مقابله با تروریسم» تشریح کند.
آقای هاشمیطبا در این زمینه گفت که با حفظ عزت و اقتدار باید با همسایگان در تعامل بود.
او گفت که در مورد کشورهای منطقه، مردم خود کشورها هستند که باید در مورد سرنوشتشان اقدام کنند و ما باید چون گذشته به حمایت فرهنگی و مستشاری اشاره کنیم.
او افزود که دستگاه دیپلماسی باید با حامیان «تروریستها» هم با هدف تعدیل آنها در تعامل باشد.