لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ تهران ۰۸:۴۷

سیاست داخلی و خارجی؛ موضوع داغ‌ترین مناظره نامزدهای هشت‌گانه

سومین مناظره هشت نامزد تأیید صلاحیت‌شده برای انتخابات ریاست‌جمهوری خرداد ۹۲، روز جمعه ۱۷ خرداد با محوریت سیاست داخلی و خارجی برگزار شد و رادیو فردا در زمان برگزاری این مناظره مهم‌ترین محورهای آن را به طور همزمان پوشش داد.

۱۷:۴۹ ۱۷.۳.۱۳۹۲
نقد رضایی به ائتلاف سه‌گانه: آقای ولایتی، حداد و قالی‌باف توضیح دهند که چطور تشکیل اختلاف دادند با این همه اختلاف نظر!
۱۷:۴۶ ۱۷.۳.۱۳۹۲
انتقادهای قالیباف به ولایتی: شما در دوره ۱۶ ساله خود از ایثارگری رزمندگان برای پیش بردن سیاست خارجی استفاده کردید، اما سیاست خارجی به کمک رزمندگان نیامد... با میتران قهوه می‌خوردید اما ما در جبهه میراژها و موشک‌های میتران را می‌خوردیم... شما از ظرفیت‌های ژئوپلتیک در دوره ۱۶ سال خود استفاده نکردید...
۱۷:۴۴ ۱۷.۳.۱۳۹۲
جلیلی در نقد ولایتی: در بحث روابط بین‌الملل، بحث قهری و آشتی فرد مطرح نیست... چه استفاده‌های حداکثری از فرصت‌هایی که در زمان شما ایجاد شد کردیم؟
۱۷:۴۱ ۱۷.۳.۱۳۹۲
موضع‌گیری حداد عادل علیه موسوی: آن کاندیدایی که نشست مطبوعاتی تشکیل داد و خودش را رئیس‌جمهور خواند، اشتباه کرد. چرا شما سکوت نکردید و به او نگفتید؟
۱۷:۴۰ ۱۷.۳.۱۳۹۲
حداد عادل: حل مسئله هسته‌ای سخت‌تر از آتش‌بس جنگ است. مسئله هسته‌ای اصلاً وجود ندارد. کسی که خوابیده را می‌شود بیدار کرد اما کسی که خودش را به خواب زده نمی‌شود بیدار کرد. نباید مسئله امروز با مسئله ۲۰ سال پیش مقایسه شود. من در مقابل آقای احمدی‌نژاد هم می‌ایستادم و می‌دانید که تاوان آن را هم دادم.
۱۷:۳۷ ۱۷.۳.۱۳۹۲
تشریح دیدگاه‌های حوزه سیاست داخلی و خارجی توسط علی‌اکبر ولایتی: تلقی رئیس‌جمهور به عنوان یک مدیر اجرایی صرف، اشتباه است که ناشی از عملکرد دولت کنونی است. افرادی باید متصدی امور شوند که تجربه لازم را داشته باشند. مقاومت مدبرانه کلید موضوع هسته‌ای است. نباید با کشورهای دیگر قهر باشیم. وظیفه دستگاه دیپلماسی صدور بیانیه نیست... کارآمدی نباید به حضوزه عمرانی تقلیل یابد... مردم باید بدانند که قرار نیست هر روز شاهد دعوا باشند... باید فقط شعار نداد و رسانه‌ها را آزاد گذاشت... باید زمینه را طوری فراهم کرد که رفت و آمد بین ایران و دیگر کشورها با حفظ عزت مردم توأم باشد. برخورد کنسولی با مردم ما در خارج از کشور خوب نیست...
۱۷:۲۵ ۱۷.۳.۱۳۹۲
جمع‌بندی عارف از دیدگاه‌هایش: من قرار نیست همه کارهای دولت گذشته را تأیید کنم. اگر اشتباهی بوده باید اصلاح شود. خودمان هم نقدهایی داریم که اگر روی کار بیاییم سعی می‌کنیم بر طرف کنیم.
۱۷:۲۴ ۱۷.۳.۱۳۹۲
جمع‌بندی عارف از دیدگاه‌هایش: در وزارت پست و تلگراف و تلفن، و در سازمان مدیریت معاون اصولگرا داشتم. آقای خاتمی هم در دولتش وزیر داشت که رقیبش بود، وزیری داشت که به او رأی نداده بود. باید همه با هم برای حل مشکلات کمک کنیم. دست کم برای هفت سال همه جریان اصولگرا پشت احمدی‌نژاد ایستادند. آیا الان یارانه‌های مطبوعاتی با عدالت توزیع می‌شود؟
پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم اما قرار این است که اینجا به مشکلات اشاره کنیم و برای آنها را حل پیدا کنیم.
در مورد سال ۸۸، یکی از مطالبات جدید دانشجویان مسائل سال ۸۸ است. باید با نگاه به آینده، حوادث سال ۸۸ را بررسی کنیم. صدا و سیما در چهار سال گذشته چه کرد؟ از خاتمی به عنوان جاسوس یاد کرد. من به نظام و ولایت فقیه اعتقاد قلبی و صمیمانه دارم، به قانون اساسی اعتقاد دارم. چهار سال توانستم سکوت معنادار داشته باشم. چرا باید علیه همه از حربه چماق استفاده کنیم.
۱۷:۱۸ ۱۷.۳.۱۳۹۲
نقد غرضی: چرا با کسی که منشور سازمان ملل را قانون اساسی جمهوری اسلامی خواند، برخورد نشد و هیچ کس توی دهنش نزد؟ چرا آن بزرگ ما به او جواب نداد؟ قانون اساسی ۹۸.۲ رأی دارد...
۱۷:۱۵ ۱۷.۳.۱۳۹۲
حداد عادل: آیا آقای عارف برای فارس‌ها هم معاونت اقوام تشکیل می‌دهد؟

بیشتر

XS
SM
MD
LG