۱۶:۲۵
۱۷.۳.۱۳۹۲
قالیباف: در شورای امنیت کشور در وزارت کشور در جلسهای که بود معتقد بودم که افراد پشت صحنه وقایع کوی دانشگاه در سال ۸۲، دانشجوها نیستند و اصرار کردم که نیروی انتظامی باید مجوز ورود به کوی دانشگاه را داشته باشد، چون میدانستم معترضان دانشجو نیستند و افراد دیگری در این وقایع نقش اشتند.
۱۶:۲۶
۱۷.۳.۱۳۹۲
قالیباف: یکی از نمایندگان مجلس ششم در این وقایع کوی دانشگاه نقش داشت.
۱۶:۲۶
۱۷.۳.۱۳۹۲
قالیباف: رسانههای خارجی همین حرفهای من را تحریف کردند و گفتند قالیباف دوگانه برخورد میکند. من دوگانه برخورد نکردم، از حق دفاع کردم.
۱۶:۲۹
۱۷.۳.۱۳۹۲
رضایی: در حوزه سیاست خارجی هم در زمان آقای جلیلی و هم در دوره آقای روحانی، افراط و تفریط شده است... در دوره آقای روحانی زیادی عقبنشینی شد و در دوره آقای جلیلی نیز توافقهایی صورت گرفت که میتوانست به یک قراردادی برسد که نرسید... در هر دوره اشتباهات و ضعفهایی بوده که باید به آن اعتراف کرد.
۱۶:۳۰
۱۷.۳.۱۳۹۲
جلیلی: آن توافقی که به آن اشاره میکنید، در نهایت آقای سولانا بود که آن را رد کرد و نه ایران.
۱۶:۳۴
۱۷.۳.۱۳۹۲
ولایتی: آقای لاریجانی در مذاکرات با سولانا به نتایج خوب هستهای رسید، اما دلیل عقبنشینی سولانا این بود که درست همان زمان یکی از مقامات بلندپایه اجرایی ما در نماز جمعه اعلام کرد که ما مذاکره هستهای نمیکنیم. پس از آن آقای سولانا گفت کسی که مسئول اجرایی کشور است میگوید ما مذاکره نمیکنیم و پس از آن عقب کشید.
۱۶:۳۴
۱۷.۳.۱۳۹۲
جلیلی: آنچه آقای ولایتی گفت، درست نیست.
۱۶:۳۵
۱۷.۳.۱۳۹۲
حداد: آنچه من میگویم کاملا صحیح است و بنده کاملا اطلاع دارم.
۱۶:۳۶
۱۷.۳.۱۳۹۲
روحانی: من میگویم مذاکره با آمریکا بهتر از مذاکره با اروپا است.
۱۶:۳۸
۱۷.۳.۱۳۹۲
روحانی: در پاسخ به آقای قالیباف، بحث اعتراض دانشجویی ۸۲ این بود که شما میگفتید دانشجوها بیایند تا ما گاز انبری با آنها برخورد کنیم. من میگفتم راه این نیست و این برخورد درست نیست.