۱۶:۵۴
۱۷.۳.۱۳۹۲
عارف: کشور در بخشهای مختلف با مشکلاتی روبرو است و به گفته یکی از فرماندهان نظامی رئیس جمهوری باید بیاید که کشور را از این بحران نجات دهد. سوال این است که چه کسانی مسئول ایجاد این وضع هستند؟
۱۶:۵۵
۱۷.۳.۱۳۹۲
عارف: در هشت سال گذشته هر نیروی اصلاح طلب در هر بخشی که بود، کنار گذاشته شد... این درست نیست... هیچ چارهای جز شایستهسالاری نداریم... دولت اصلاحات یک توسعه فراگیر را دنبال کرد.
۱۶:۵۶
۱۷.۳.۱۳۹۲
عارف: دولت اصلاحات ۷۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد، گرانی را کنترل کرد، ارز را تک نرخی کرد، رشد را به شش درصد رساند... اما دولت فعلی چرا نان را از سر سفره مردم برداشت؟... این که یک جریان انحرافی را مسئول این اشکالات بدانیم، خطا است... اخلاقی این است که جریان اصولگرا مسئولیت خود را بپذیرد.
۱۶:۵۷
۱۷.۳.۱۳۹۲
عارف: باید قانون اساسی به طور کامل اجرا شود. اولویت دولت من حقوق مردم است.
۱۶:۵۸
۱۷.۳.۱۳۹۲
دو برنامه عارف: تشکیل معاونت اقوام برای پیگیری مطالبات اقوام، تأکید بر دنبال کردن حقوق زنان
۱۷:۰۲
۱۷.۳.۱۳۹۲
غرضی: دو گروه اصولگرا و اصلاح طلب که در سی سال اخیر قدرت را در انحصار خود داشته اند، تکلیف ما را روشن کنند. چرا باید مقدار زیادی هزینه کرد تا مردم به صندوقها رأی بازگردند؟
۱۷:۰۳
۱۷.۳.۱۳۹۲
رضایی: مردم از کشمکشهای سیاسی خستهاند. مدیریت اصلاحطلبی و اصولگرایی جواب نمیدهد، گرچه با افراد کارآمد دو گروه میتوان کار کرد. بنا را بر حق مردم بگذاریم و گذشتهها را تمام کنیم. در تحریم هستیم و مشکلات جدی داریم و باید با هم این مشکلات را حل کنیم.
۱۷:۰۵
۱۷.۳.۱۳۹۲
انتقاد ولایتی از یکدست شدن حکومت در دوره اصلاحطلبان: اصلاحطلبان کاری کردند که اصولگرایان به آنها پاسخ گفتند وگرنه در دولتهای قبلی چنین نبود.
۱۷:۰۸
۱۷.۳.۱۳۹۲
حداد عادل: در دوره خاتمی، پاییز برگریز اصلاحات شروع شد و گفتند هرکه به خاتمی رأی نداده باید برود. در مجلس اصلاحات ببینید با بنده چه کردند. مگر چه کرده بودم؟ شورای نگهبان بعد از شمارش مجدد اعلام کرد که من رأی دارم. مجلس اصلاحات پنج ماه تمام اعتبارنامه مرا تصویب نکرد.
آقای احمدینژاد خود را اصولگرا نمیداند و البته همه مشکلات زیر سر احمدینژاد نیست.
آقای احمدینژاد خود را اصولگرا نمیداند و البته همه مشکلات زیر سر احمدینژاد نیست.
۱۷:۱۳
۱۷.۳.۱۳۹۲
جلیلی در نقد سخنان عارف: چرا در زمان دولت شما هر اعتراض اجتماعی با بدترین وضع برخورد میشد و تدبیر نمیشد. دانشجویان از کی ستارهدار شدند، وزیر علوم شما آقای توفیقی گفته که از زمان ما شروع شد. در بحث آزادی رسانهای، موضوع عدالت رسانهای را بررسی کنیم. اکثریت امکانات دست یک گروه خاص بود که به زنجیرهای معروف شدند. وضع موجود اصلا بد نیست، نواقصی هست که از زمانی شروع شد که از اصولگرایی فاصله گرفتیم. سال ۸۸ مانور جمهوریت بود که نشان داده شد هم مشارکت بالاست و هم رقابت. در آن زمان چه کسانی فتنه به پا کردند و دشمن را امیدوار کردند؟