۱۷:۳۹
۲.۷.۱۳۹۲
از باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا برای ایراد سخنرانیاش دعوت به عمل آمد.
۱۷:۳۶
۲.۷.۱۳۹۲
رئیس جمهور برزیل از توافق آمریکا و روسیه بر سر حذف تمامی تسلیحات شیمیایی سوریه حمایت کرد.
۱۷:۲۶
۲.۷.۱۳۹۲
دیلما روسف: توجیهاتی که آمریکا برای جاسوسی سایبریاش میآورد، غیرقابل دفاع است.
۱۷:۲۴
۲.۷.۱۳۹۲
خانم روسف با متهم کردن واشینگتن به جاسوسی، کنترل کردن مکالمات تلفنی شهروندان از سوی آمریکا را «بیحرمتی» خواند.
۱۷:۱۶
۲.۷.۱۳۹۲
دیلما روسف، رئیس جمهور برزیل به عنوان اولین سخنگو از میان سران کشورها، سخنرانی خود را آغاز کرد.
۱۷:۱۵
۲.۷.۱۳۹۲
وی از شورای امنیت خواست تا قطعنامهای تصویب کند که به موجب آن تسلیحات شیمیایی سوریه تحت نظارت بینالمللی قرار بگیرد. بان گی مون همچنین خواهان مجازات بانیان این حمله شیمیایی شد.
۱۷:۱۳
۲.۷.۱۳۹۲
بان گی مون، دبیرکل سازمان ملل روز سه شنبه در سخنرانی خود به طور ویژه در مورد سوریه صحبت کرد و به حمله شیمیایی ۳۰ مرداد در حومه دمشق اشاره کرد.
۱۷:۰۸
۲.۷.۱۳۹۲
چهارم مهرماه همچنین قرار است که شورای امنیت سازمان ملل مذاکرهای در سطوح بالا در مورد معضل گسترش تسلیحات کوچک و سبک برگزار کند. طبق گزارشها انتظار میرود این نشست با تصویب قطعنامهای همراه باشد و قرار است این قطعنامه، هشداری باشد در مورد خطراتی که تجارت کنترل نشده این تسلیحات برای صلح و امنیت جهانی به همراه دارد.
۱۷:۰۱
۲.۷.۱۳۹۲
کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا اول مهرماه گفت که در حاشیه نشست مجمع، کشورهای ۵+۱ و ایران نیز در خصوص برنامه هستهای جمهوری سالامی با یکدیگر دیدار خواهند کرد. محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران پیشتر به خبرگزاری ایرنا گفته بود که جلسه با ۵+۱ روز پنجشنبه، ۴ مهرماه برگزار میشود.
۱۶:۵۸
۲.۷.۱۳۹۲
در چارچوب نشست مجمع، چندین جلسه در سطوح بالا برگزار خواهد شد که جلسهای در خصوص خلع سلاح هستهای از جمله آنها است که ۴ مهرماه قرار است برگزار شود.