۱۸:۴۲
۲.۷.۱۳۹۲
فرید زکریا: اوباما نمی تواند به تنهایی تحریم ها را لغو کند چرا که کنگره این تحریم ها را تصویب کرده است.
۱۸:۴۳
۲.۷.۱۳۹۲
فرید زکریا: تحریم ها تاثیر جدی در تغییر رفتار ایران داشته است.
۱۸:۵۰
۲.۷.۱۳۹۲
رئیس جمهور نیجریه سخنرانی خود را آغاز کرد.
۱۸:۵۶
۲.۷.۱۳۹۲
آسوشیتد پرس: باراک اوباما با استقبال از پیگیری «مسیری متعادلتر» از سوی دولت حسن روحانی، به تمایل آمریکا به تعامل مستقیم با رهبران ایران اشاره کرده است.
۱۹:۰۱
۲.۷.۱۳۹۲
نشست مجمع در شرایطی در حال برگزاری است که دفتر حقوق بشر سازمان ملل نیز امروز، سهشنبه، از دولت عراق خواست تا برای پیدا شدن هفت تن از ساکنان پیشین کمپ اشرف که در جریان حمله ۱۰ شهریورماه به این کمپ ناپدید شدهاند، هر آنچه میتواند انجام دهد. به گفته این دفتر شش تن از افراد ناپدید شده زن هستند.
۱۹:۱۵
۲.۷.۱۳۹۲
خبرنگار اعزامی رادیو فردا در مقر سازمان ملل میگوید آنچه در راهروهای سازمان ملل به گوش میرسد این است که اظهارات آقای اوباما انتظارات را برآورده کرده است. به گفته وی یک دیپلمات که نخواسته نامش فاش شود گفته است که این که جان کری قبول کرده است که با ایران دور میز مذاکره بنشیند، یک گام مثبت است.
۱۹:۱۶
۲.۷.۱۳۹۲
منصور فرهنگ، استاد علوم سیاسی در آمریکا به رادیو فردا میگوید که محتوای سخنان باراک اوباما با موضعگیریهای پیشین آمریکا هیچ تفاوتی نداشت و وی همچون گذشته حق دستیابی ایران به انرژی صلحآمیز هستهای را به رسمیت شناخته است.
۱۹:۱۷
۲.۷.۱۳۹۲
منصور فرهنگ میگوید آقای روحانی موفق شده است که بینش ناظرین بینالمللی نسبت به مسئله هستهای ایران را بهبود ببخشید و در این زمینه امیدی ایجاد کند.
۱۹:۲۱
۲.۷.۱۳۹۲
رسول نفیسی، استاد دانشگاه در واشینگتن: اوباما تأکید کرد که آمریکا به دنبال آن نیست که دموکراسی را به زور به کشورهای خاورمیانه تحمیل کند. از این اظهارات نتیجه میگیریم که در مورد ایران، آمریکا تصمیم به مداخله ندارد و آقای اوباما نیز به صراحت گفت که به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست.
۱۹:۲۳
۲.۷.۱۳۹۲
رسول نفیسی: آقای روحانی و آقای ظریف از افراد متعادل و با تجربه و با اطلاع هستند، اما وقتی کتابها و مصاحبههای این اشخاص را دقیق میخوانید، متوجه میشوید که این دو نظرشان به حل مسائل نیست، بلکه معتقدند که مسائل را باید به نحوی که «نه سیخ بسوزد و نه کباب» پیگیری کرد.