۱۹:۱۳
۱۵.۳.۱۳۹۲
سوال: به عقیده شما مهمترین آسیب فرهنگی- اجتماعی که تحکیم خانوادهها را تهدید میکند چیست و راهکار شما برای مقابله با آن چیست؟
۱۹:۱۲
۱۵.۳.۱۳۹۲
محمد غرضی: همیشه تأکید کردهام که ارتباط باید دو طرفه باشد... دولت باید با جامعه در ارتباط باشد و به سوالات مردم پاسخ دهد.
۱۹:۱۱
۱۵.۳.۱۳۹۲
سوال: دولت شما چقدر نقد پذیر است و تا چه میزان کرسیهای آزاداندیشی و نظریه پردازی را در جامعه و به ویژه دانشگاهها ترویج خواهد کرد؟
۱۹:۱۱
۱۵.۳.۱۳۹۲
محسن رضایی: کانون اصلی مواد مخدر در نزدیکی مرز ما است که همه این مواد از طریق عوامل خاصی وارد کشور میشود... با کمک نیروهای امنیتی و دیگر نیروها، با قاچاق مقابله خواهم کرد و این مراکز را از بین میبریم... از رسانه ملی خواهیم خواست تا آثار مخرب مواد مخدر را به جوانان گوشزد کنند... باید معتادان فعلی را نیز بار دیگر به زندگی بازگردانیم.
۱۹:۰۸
۱۵.۳.۱۳۹۲
سوال: موثرترین اقدام دولت شما برای حل مسئله اعتیاد چیست؟
۱۹:۰۸
۱۵.۳.۱۳۹۲
محمدباقر قالیباف: این که رئیس دولت حس کند که رئیس خانوادهها است و میتواند سبک زندگیها را با صدور یک بخشنامه تغییر دهد صحیح نیست... سبک زندگی باید از دل مردم، جامعه و خانواده بیرون بیاید. خودشان باید آن را تولید کند تا واقعی باشد. دولت میتواند، با به کار گرفتن نخبگان اجتماعی، نقش هدایتکننده را داشته باشد.
۱۹:۰۶
۱۵.۳.۱۳۹۲
سوال: دولت شما در تحقق سبک زندگی ایرانی- اسلامی تا چه اندازه خود را مسئول میداند؟
۱۹:۰۶
۱۵.۳.۱۳۹۲
محسن رضایی: انتظار ندارم رسانه ملی نظام و فرهنگ و ارزشها را فدای دولت بکند... رسانه ملی مال مردم است... این نکته مثبتی است که جمهوری اسلامی نقد و اعتراض را به جامعه ما برگرداند... نقد و اعتراض در چارچوب قانون باید وجود داشته باشد و رسانه ملی باید این رویکرد را حمایت کند... مناظرات سال ۸۸ خیلی خوب بود و نباید دوستان رسانهای ما اینقدر میترسیدند. مناظرات این دوره تبدیل به یک گفتوگوی جمعی شده است.
۱۹:۰۳
۱۵.۳.۱۳۹۲
سوال: نگاه شما به وظیفه رسانه ملی در ارتباط با دولت و پیگیری مطالبات مردم چیست؟
۱۹:۰۳
۱۵.۳.۱۳۹۲
محمدرضا عارف: وجود فضای مجازی یک واقعیتی است که اطلاعات فراوانی در آن رد و بدل میشود و مورد نیاز مردم است... اولویت ما تأمین امنیت فضای مجازی کشور است تا مقابل حملات نرمافزاری مصونیت داشته باشیم... باید با بدآموزیهای فضای مجازی مبارزه کرد.