کرواسی با پیروزی در ضربات پنالتی مقابل دانمارک، راهی مرحله یکچهارم نهایی جام جهانی شد.
وقتی کاسپر اشمایکل پنالتی مودریچ را به طور کامل مهار کرد و تیم ملی دانمارک را نجات داد، پدرش پیتر اشمایکل در جایگاه ویژه به هوا پرید و شادمانی کرد.
او خود از بزرگترین دروازهبانهای تاریخ فوتبال است که با منچستریونایتد عناوین متعدد قهرمانی را کسب کرد و با تیم ملی دانمارک فاتح جام ملتهای 1992 اروپا شد.
لوکا مودریچ ضربه پنالتی دقیقه 116 را برای کرواسی از دست داد!
بازی دانمارک و کرواسی مثل بازی اسپانیا و روسیه در پایان 120 دقیقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا کار به ضیافت پنالتیها کشیده شود.
دانمارک و کرواسی در پایان نود دقیقه وقت قانونی به تساوی یک یک رسیدند.
هر دو گل بازی طی چهار دقیقه آغازین بازی به ثمر رسید! ماتیاس یورگنسن برای دانمارک و ماریو مانزوکیچ برای کرواسی گل زدند.
به این ترتیب، سی دقیقه وقت اضافه و شاید ضربات پنالتی، تعیین کننده تیم پیروز این بازی باشد. همان اتفاقی که پیشتر در بازی روسیه و اسپانیا افتاد.
بازی ایران و برزیل لغو شد. رییس فدراسیون فوتبال ایران پیش از جام جهانی اعلام کرده بود قرار است ایران با تیم ملی برزیل دیدار کند.
مهدی تاج امروز حرف خود را پس گرفت و گفت: برزیل در این مقطع به کار تیم ملی نمیآید. باید تمرکزها روی قهرمانی در جام ملتها باشد و چنین مسابقاتی مناسب نیست.
فدور اسمولف، سرگئی ایگناشویچ، الکساندر گولووین و دنیس چریشف ضربات پنالتی روسیه را به تور رساندند و نیازی به نواختن ضربه پنجم نبود.
برای اسپانیا اینیستا، پیکه و راموس گل زدند. کوکه و آسپاس موفق نشدند.
آکینفیف خوش درخشید. دخیا عملکرد ضعیفی داشت و دو ضربه دقیقاً به وسط دروازهاش زده شد.
خبر فوری: اسپانیا با شکست در ضربات پنالتی مقابل روسیه، از جام جهانی حذف شد.
ایگور آکینفیف دروازهبان روسیه و داوید دخیا دروازهبان اسپانیا آمار موفقیت بیست و شش درصدی در مهار ضربات پنالتی دارند. حالا همه نگاهها در فوتبال جهان به مهارت و تجربه این دو دروازهبان است.
بازی اسپانیا و روسیه در پایان صد و بیست دقیقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید. حالا ضربات پنالتی، تیم صعود کننده را معرفی خواهد کرد.
دو تیم هر سه تعویض خود را در نود دقیقه انجام داده بودند اما در وقت اضافه با توجه به مقررات، اجازه استفاده از تعویض چهارم را نیز پیدا کردند.
برخی پیشکسوتان حاضر در جام جهانی 1978 که به عنوان مهمان در شبکه سوم سیما حضور مییابند، در صحبتهای خود تاکید میکنند فوتبال ایران قبل از انقلاب فاقد امکانات بود و امکانات فعلی قابل قیاس با آن دوره نیست.
ابوالفضل جلالی خبرنگار ورزشی حاضر در جام جهانی 1978 در یادداشت خود با رد این ادعا نوشته:
بعضى براى خوشامد دیگران چنین گفتهاند. از حرفشان گیج شدم چون آنها در بهترين امكانات در مقطع زمانى خويش بودند و اين كمال بى انصافى و فراموشكارى دوستان است.
نمونه بارزش همين ورزشگاه آزادى كه همچنان بار آبروى فوتبال را بر دوش دارد.
آنهمه ديدارهاى تدارکاتی پر شكوه و پر هزينه با تيمهاى بزرگ جهان مثل فرانسه و آرژانتین و اردوهاى پنجاه روزه در بهترين هتلهاى جهان.
آیا زندگی در هتل هیلتون پاریس یعنی امکانات کم؟ یا دهكده المپیک و برخورداری بهترین البسه از معتبرترین برندها. صداقت همواره بیدار است.