لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۲:۴۵

بودايی، مسيحی، يهودی، مسلمان؛ اعتراض به گروگانگيری


تلاش های جهانی برای آژادی گروگان های کره ای ادامه دارد
تلاش های جهانی برای آژادی گروگان های کره ای ادامه دارد

نمايندگانی از مذاهب بودايی، مسيحی، يهودی و اسلام درکليسای شهر لس آنجلس گرد آمدند تا مخالفت خود را با گروگانگيری شهروندان کره ای توسط طالبان ابراز کنند.


اين گردهم آيی در کليسايی در شهر کوريا تاون که محل زندگی و کسب و کار شهروندان کره ای تبار شهر لس آنجلس محسوب می شود برگزار شد.


در اين مراسم، نمايندگان مذهبی بطور جمعی خواستار آزادی بی قيد و شرط مددکاران مسيحی کره ای تباری شدند که توسط شورشيان وابسته به طالبان در افغانستان به گروگان گرفته شده اند.


در پيامی که خطاب به جامعه بين المللی خوانده شد، ۲۵ نماينده بودايی، مسيحی، يهودی و مسلمان اعلام داشتند که «گروگان گيری با اصول اديانی که آنها به آن اعتقاد دارند مغايرت دارد».


رييس کل روابط عمومی شورای مسلمانان کاليفرنيا گفت: «تنها صدايی که می تواند بر گروگان گیران اثر بگذارد، صدای همبستگی مسلمانان، يهوديان، بودايی ها و مسيحيان است که به آنها بگويد اين عمل تجاوزی است به قوانين دينی و جز بی حرمت ساختن کيش و آيين آنها فايده ديگری ندارد

خاخام استفن جوليون استاين از کنيسای ويلشاير بولوارد، در يک کنفرانس خبری در مرکز اسلامی کاليفرنيا گفت چنين عمل غير انسانی از جانب هيچ مذهبی قابل قبول نيست.


پنج مرد و ۱۸ زن امدادگر، روز ۱۹ ژوئيه هنگام سفربا اتوبوس در استان غزنی، به گروگان گرفته شدند.


درميان اين گروگان ها، دو مرد کره ای به دست طالبان کشته شدند و هفته گذشته نيز دو زن گروگان که از بيماری های جسمی رنج می بردند، پس از آزادی اجازه يافتند که به سئوول پايتخت کره جنوبی بازگردند.

کشيش استيون جيلی لاند از کليسای عيسی مسيح در شهر لس آنجلس، خطاب به کسانی که اين افراد را به گروگان گرفته اند گفت: «شما هم مادر، خواهر، همسر يا فرزند داريد. به ندای وجدان خود گوش دهيد و بدانيد که اين گروگان های بيگناه هم مادر، فرزند و خانواده دارند و به شفقت شما نيازمندند.»


سلام ال مارايتی، رييس کل روابط عمومی شورای مسلمانان کاليفرنيا گفت: «تنها صدايی که می تواند بر ربايندگان اين گروگان ها اثر گذار باشد، صدای همبستگی مسلمانان، يهوديان، بودايی ها و مسيحيان است. صدايی که به آنها بگويد اين عمل تجاوزی است به قوانين دينی و جز بی حرمت ساختن کيش و آيين آنها فايده ديگری ندارد .»


آقای ال مارايتی که از ششم ماه اوت تا کنون ضمن همکاری با آمريکايی های کره ای تبار با يکی از مقامات سفارت افغانستان نيز در تماس بوده است، در ادامه اين سخنان گفت: «به اعتقاد من سياست های دولتی در اين مورد تاکنون کارساز نبوده است و ما بايد از سياست های دينی برای به نتيجه رسيدن استفاده کنيم.»


«بکار گیری مذهب در مبارزه با افراطی گری»


خانم جانگ ان چوی از مرکز بودايی لس آنجلس به زبان کره ای از حمايت نمايندگان اديان مختلف سپاسگزاری کرد.


در پايان جلسه کشيش کليسای کاتوليک «آرک ديوسيس لس آنجلس» به حاضران گفت: «از محاسن زندگی در لس آنجلس همين پيامی است که ما امروز برای جهانيان فرستاديم.» اين پيام که به گفته وی، «چه مسيحی، مسلمان و بهايی، يا يهودی و بودايی و هندو، همه ما يک وجه مشترک داريم و آن اين است که می توانيم درکناريکديگر با صلح و صفا زندگی کنيم، يکديگر را بپذيريم و با حمايت يکديگر به سوی زندگی بهتر جهانی پيش رويم.»


XS
SM
MD
LG