لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۹:۰۲

ستاد انتخابات ایران: صداوسیما رویکرد متوازن و متعادلی نسبت به شش نامزد ریاست جمهوری ندارد‎


مصطفی هاشمی‌طبا در برنامه «با دوربین» از شبکه یک حضور یافت.
مصطفی هاشمی‌طبا در برنامه «با دوربین» از شبکه یک حضور یافت.

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور روز چهارشنبه در اطلاعیه‌ای از«نامتعادل و نامتوازن» بودن برنامه‌های «آشنایی با نامزدها» در صدا و سیما انتقاد کرده و خواستار توقف پخش این برنامه‌ها شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر در این اطلاعیه آمده است:«با کمال تأسف، برنامه هایی که تحت عنوان آشنایی با نامزدها در رسانه ملی تولید شده و از شبکه‌های مختلف رادیوئی و تلویزیونی صدا و سیما پخش می شود، رویکرد کاملاً‌ متوازن و متعادلی نسبت به شش نامزد محترم نداشته و علیرغم پیگیری بعمل آمده از جمله در نامه ارسالی رئیس ستاد انتخابات کشور به سازمان صدا و سیما، این روند اصلاح نشده و کماکان، احساس جهت گیری و سوگیری خاص را در بیننده یا شنونده بر می انگیزاند.»

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات تصریح کرده است:« لازم است مسؤولان محترم رسانه ملی، فوراً با توقف پخش این برنامه ها، نسبت به اصلاح سریع این مشکل اقدام کنند.»

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات توصیح بیشتری در خصوص این برنامه تلویزیونی ارائه نکرده است.

پیشتر روزنامه اصلاح طلب شرق از رویکرد صدا و سیما به نفع ابراهیم رئیسی، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران انتقاد کرده بود.

کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات ایران همچنین گفته است:« تا کنون ۶۱ مورد تخلف انتخاباتی ۱۰ رسانه در کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور رصد شده که در مراجع ذیربط حقوقی در حال بررسی و پیگیری است. بیشترین حجم این تخلفات مربوط به دو خبرگزاری از مجموعه‌های رسانه‌ای برخوردار از منابع عمومی می باشد که روند پیگیری برای رسیدگی به این تخلفات، در حال انجام است.»

این در حالی است که روز چهارشنبه سه نفر از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از برنامه‌های رادیو و تلویزیون دولتی ایران برای بیان دیدگاه های خود استفاده کردند.

ابراهیم رئیسی در «گفت‌وگوی ویژه خبری» شبکه دوم سیما شرکت کرد. اسحاق جهانگیری نیزاز «رادیو ایران» به صورت زنده صحبت کرده است.

مصطفی هاشمی‌طبا دیگر نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز با حضور در برنامه «با دوربین» از شبکه یک، به بیان برنامه‌های خود پرداخت.

رییسی: حل مساله بیکاری

ابراهیم رییسی در گفت وگوی تلویزیونی خود تصریح کرد، مصمم است که مشکل بیکاری را حل کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفته است:«نرخ بیکاری اکنون بیش از ۱۲ درصد و نرخ بیکاری در میان تحصیل کردگان بیش از ۴۰ درصد و درمیان جوانان حدود ۳۰ درصد است.»

وی در عین حال با تاکید بر مبارزه با فساد گفته است:« فضای مجازی می‌تواند در شفاف‌سازی هم کمک شایانی بکند و جلوی فساد را بگیرد. ما بنا داریم دولت را پشت ویترین قرار دهیم تا مردم تمام قراردادهای اقتصادی را بدانند.»

ابراهیم رئیسی همچنین اظهار داشت: «می شود میزان یارانه رابه دهک‌های پایین دو یا سه برابر برای ریشه کن فقر مطلق افزایش داد.»

«عدالت به معنی توزیع پول به صورت مساوی نیست»

مصطفی هاشمی‌طبا نیز در یک برنامه تلویزیونی از وعده اعطای پول نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انتقاد کرده است.

اقای هاشمی طبا گفته است: اینکه برخی می‌گویند اگر من پیروز شوم فلان کار را انجام می‌دهم این خودش مصداق خرید رای است که مثلا اگر کسی بگوید اگر من رای بیاورم فلان مبلغ را به شما می‌دهم.

وی با بیان اینکه عدالت توزیع پول به صورت مساوی نیست، گفت: پولی که می‌خواهیم به همه مردم بدهیم را به کمیته امداد و بهزیستی بدهیم تا آن را به آدم‌هایی که گرسنه هستند برسانند.

محمدباقر قالیباف از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری وعده داده است که در صورت انتخاب، ماهیانه ۲۵۰ هزار تومان به جویندگان کار می‌دهد. این وعده توزیع پول نقد واکنش هایی را در پی داشته است.

«اهمیت سابقه و تجربه»

اسحاق جهانگیری دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران در یک برنامه رادیویی گفته است:«سابقه و تجربه رئیس‌جمهور و اینکه تا چه حد به امور کلان کشور آگاه و آشنا است و قدرت تصمیم گیری دارد، برای کشور تعیین کننده است.»

وی در ادامه گفته است:«از جمله طرح های مهمی که باید در دولت دوازدهم دنبال شود علاوه بر پیگیری سیاست اقتصاد مقاومتی، فقر زادیی و برطرف کردن چهره خشن فقر از جامعه اسلامی است.»

انتخابات ریاست جمهوری ایران روز ۲۹ اردیبهشت برگزار خواهد شد.برای انتخابات دوازدهم ریاست‌جمهوری ایران ۱۶۳۶ نفر ثبت‌نام کرده بودند، اما تنها صلاحیت شش نامزد در این انتخابات تایید شد.

XS
SM
MD
LG