لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ تهران ۱۸:۱۱

پوشش همزمان؛ رویدادهای مرتبط با انتخابات مجلس و خبرگان

شهرهای مختلف ایران، هفتم اسفند شاهد برگزاری همزمان دو انتخابات مجلس و خبرگان بودند و تا اینجا بیشتر نتایج در حوزه‌های مختلف انتخابیه اعلام شده است. خبرهای مرتبط با این رویداد را در رادیو فردا دنبال کنید.

۰۸:۳۰ ۷.۱۲.۱۳۹۴

وزارت کشور ایران می‌گوید ساعت را‌ی‌گیری که از هشت صبح آغاز شده به مدت «حداقل ۱۰ ساعت» خواهد بود.

۰۸:۲۵ ۷.۱۲.۱۳۹۴

ترکشن (کشش) کلیدواژه‌های انتخاباتی ایران و مقدار استفاده از آن در شبکه‌های اجتماعی، که موسسه نظرسنجی آی‌پز منتشر کرده است:

۰۸:۱۹ ۷.۱۲.۱۳۹۴

به گزارش خبرگزاری تسنیم بر پایه جدول تفکیکی ستاد انتخابات وزارت کشور ایران از جمعیت واجدین شرایط رای دادن، استان‌های تهران (۸ میلیون و ۴۷۵ هزار نفر)، خراسان رضوی (۴ میلیون ۴۲۰ هزار نفر)، خوزستان (۳ میلیون و ۴۴۷ هزار نفر)، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی بیشترین تعداد واجدین را دارند.

۰۸:۰۳ ۷.۱۲.۱۳۹۴

رای‌گیری برای انتخابات مجلس و خبرگان از هشت صبح روز جمعه هفتم اسفند ماه آغاز شد. در انتخابات مجلس، چهار هزار و ۸۴۴ نامزد برای کسب ۲۹۰ کرسی با یکدیگر رقابت می‌کنند. براساس آمار اعلام شده از سوی وزارت کشور ایران ۵۴ میلیون و ٩١۵ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.

۲۲:۳۱ ۶.۱۲.۱۳۹۴

در کنار گروه‌هایی مثل حزب دموکرات کردستان، که به رغم «آزاد نبودن انتخابات»، و «محدودیت‌ها و موانع» بر سر انتخابات آزاد،و همچنین به رغم به رسمیت شناختن حق مردم در تحریم یا شرکت در انتخابات، به مردم توصیه کرده در صورت وجود کاندیداهای مردمی در یک حوزه انتخابیه، در انتخابات شرکت کنند، دو گروه کرد فعال دیگر، یعنی حزب دموکرات کردستان ایران، و حزب کوموله، انتخابات هفتم اسفند را تحریم کرده‌اند.

دیدگاه دبیرکل این دو تشکل سیاسی را در اینجا دنبال کنید:

please wait

No media source currently available

0:00 0:01:53 0:00
لینک مستقیم

please wait

No media source currently available

0:00 0:02:36 0:00
لینک مستقیم

۲۲:۰۲ ۶.۱۲.۱۳۹۴

قائم‌‌مقام وزیر کشور پنجشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی در شبکه خبر گفت که در این دوره از انتخابات، ۱۴ هزار صندوق سیار برای اخذ رأی از بیمارستان‌ها، زندان‌ها، و مناطق روستایی و صعب‌العبور در نظر گرفته شده، با این تفاوت که به دستور وزیر کشور، در این دوره مسیر صندوق‌های سیار کاملاً مشخص شده و بر این مسیر نظارت می‌شود.

او گفته است که این صندوق‌ها با خودروهای نقلیه جمعی منتقل می‌شود که امکان حضور نماینده نامزدها در همه مراحل رأی‌گیری باشد.

۲۱:۴۱ ۶.۱۲.۱۳۹۴

جانشین فرمانده نیروی انتظامی گغته است که ۲۵۰ هزار نیروی پلیس، تأمین امنیت انتخابات هفتم اسفند را بر عهده دارند. سرتیپ اسکندر مؤمنی، روز پنجشنبه همچنین گفته است که «با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، از نقطه صفر مرزی تا عمق مرکزی کشور شرایط کامل برای برقراری انتخاباتی امن و منظم فراهم شده است».

او در عین حال وعده داده که پلیس در هر شرایطی با قانون‌شکنی برخورد خواهد کرد.

۲۱:۱۶ ۶.۱۲.۱۳۹۴

سیامک ره‌پیک، سخنگوی هیئت مرکزی نظارت، گفته است که «آمادگی داریم از ۳۰۰ هزار عوامل نظارتی در شعب انتخابات استفاده کنیم».

او همچنین گفته است که «اطلاعات رسمی شمارش و جمع‌آوری آرا در اختیار نهاد اجرایی و نظارتی است، و آمارهایی که خارج از سیستم مراجع نظارتی و قبل از تصویب و تأیید این مراجع نسبت به کل مجموعه انتخابات اعلام شود، اعتباری ندارد».

۲۱:۰۴ ۶.۱۲.۱۳۹۴

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت که یافته‌های نظرسنجی‌ها از بخش‌های مختلف کشور نشان می‌دهد که بین ۶۵ تا ۷۵ درصد مردم در انتخابات مشارکت می‌کنند، و «برآورد ما حضور ۷۰ درصد ملت پای صندوق‌های رأی است».

وزیر کشور همچنین افزود که تقریباً از نظر امنیتی «هیچ مشکلی در هیچ نقطه کشور» نبوده و اختلافاتی که بین برخی هواداران در نقاطی از کشور گزارش شده که «اصلاً امنیتی نیست».

این در حالی است که خبر آنلاین روز پنجشنبه متن نامه انصراف یکی از نامزدهای فهرست صدای ملت را «در هفته اخیر موج حرمت‌شکنی‌ها... تا جایی پیش رفت که به برخوردهای فیزیکی و چاقو کشی انجامید».

محمدصادق صالحی‌منش، استاندار پیشین قم، و از چهره‌های نزدیک به علی مطهری در عین حال تأکید کرده که در مورد «رفتارهای شرعی، غیراخلاقی و غیر قانونی» پیگیری حقوقی خواهد کرد.

۲۰:۵۵ ۶.۱۲.۱۳۹۴

در آستانه انتخابات هفتم اسفند، برخی چهره‌های فرهنگی و هنری از جمله تعدادی از سینماگران شناخته شده خواستار شرکت مردم در انتخابات شده‌اند.

فعالیت این قشر تأثیرگذار، در انتخابات سال‌های اخیر ایران پرفراز و نشیب بوده است. درباره مطالبات و توجه چهره‌های فرهنگی و هنری به انتخابات روز جمعه، بابک غفوری‌آذر با ابوالحسن داودی، کارگردان شناخته شده، سازنده فیلم‌هایی چون «رخ دیوانه» و «تقاطع» و رئیس فعلی شورای صنفی نمایش گفت‌وگو کرده و نخست از او درباره انتظار اهالی فرهنگ از مجلس آینده ایران پرسیده است.

please wait

No media source currently available

0:00 0:04:20 0:00
لینک مستقیم

بیشتر

XS
SM
MD
LG