در ادامه آقای هاشمیطبا گفت که سبک زندگی را عالمان و مسئولین فرهنگی باید تبیین و به مردم یاد دهند. او گفت در این مورد از نظر فرهنگی کمکاری شده، و لازمه ایجاد سبک زندگی مناسب در کشور درستکاری است.
او گفت در قرارداد کرسنت، عدم اجرای این قرارداد جریمهای سنگین به کشور تحمیل کرد، اما منتقدان کرسنت در این باره سخن نمیگویند.
اسحاق جهانگیری هم در ادامه بر تنوع قومی و فرهنگی در ایران گفت و تأکید کرد که در ایران هیچ قومی بر قوم دیگر رجحان ندارد. او همچنین بر آموزش زبان مادری تأکید کرد و گفت که در دولت کنونی در این زمینه اقداماتی انجام شده است.
در ادامه آقای رئیسی گفت که دولت را به عدم اجرای وعدههایش متهم کرد و گفت دولت باید مشکلات را حل کند. او گفت در برنامه جامعش به همه مشکلات کشور و راه حل آن اشاره کرده است.
محمدباقر قالیباف هم گفت که فرهنگ باید به مردم سپرده شود، و اولین تکریم اهل فرهنگ سپردن فعالیتهای فرهنگی به آنهاست.
او اشاره حسن روحانی به محمدرضا شجریان را «ابزاری» توصیف کرد و به فعالیتهای سینماها، خانههای موسیقی و خانههای تئاتر در تهران اشاره کرد.
او اضافه کرد که کسانی که به جنگ رفتهاند بیش از دیگران قدر صلح را میدانند اما نباید مردم را از جنگ ترساند و تحقیر کرد.
مصطفی میرسلیم هم در نقد خود از سخنان حسن روحانی، گفت که در دوران او کشور شاهد رشد دنیاطلبی و حقوقهای نجومی بوده که با سبک زندگی «اسلامی ایرانی» سازگار نیست.
او از تضعیف خانواده در کشور، رشد طلاق و کاهش ازدواج انتقاد کرد، و آن را ناسازگار با سبک زندگی مورد نظرش خواند.
او گفت که در دولت روحانی، رکود کشور را فرا گرفته و عدم صداقت در دولت پا گرفته است.
در جمعبندی این موضوع حسن روحانی، ابتدا اشاره کرد که هنوز در مورد پرونده کرسنت داوری در جریان است و چنین جریمهای هنوز در نظر گرفته نشده است.
او گفت ما هنوز برای اجرای وعدهها در میانه راه هستیم، و پس از آن از وعدههای رقیبانش برای «رشد ۲۶ درصدی» انتقاد کرد.
او در پاسخ به انتقادها در مورد رکود اقتصادی به مقایسه میزان رشد اقتصادی پیش از آغاز دولتش و ئر شرایط کنونی پرداخت، و انتقادهای مطرح شده در مورد حمایت دولتش از هنرمندان و سینماگران را رد کرد.
آقای روحانی به سرمایهگذاری مشترک در تولید خودرو با فرانسه اشاره کرد و گفت ما وعده به مردم ندادیم و پس از عمل به مردم گزارش دادیم.
او گفت مردم باید بین دو راهی شعار و وعده، و عمل و اجرا انتخاب کنند. بین یک دولت آمرانه و یک دولت مردمسالار.
بخش دوم از دومین مناظره تلویزیونی شش نامزد انتخابات ریاست جمهوری تا دقایقی دیگر برگزار میشود.
بخش دوم مناظره تلویزیونی هم اکنون آغاز شد و قرار است در این بخش نامزدها هر یک به میزان دو دقیقه به یک پرسش پاسخ دهد.
در این بخش ابتدا از اسحاق جهانگیری در مورد برنامه دولت برای استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و هنری برای حفظ «ارزشهای اسلامی-ایرانی» سؤال شد.
او بار دیگر تأکید کرد که با تکیه بر فرهنگ کشور میتوان در بسیاری از مسائل پیشرفت داشت. او گفت هنرمندان نباید با محدودیت روبهرو باشند، و گفت پذیرفته نیست کسی خود را از قانون بالاتر بداند و جلوی برگزاری یک کنسرت را بگیرد.
او همچنین بر نقش مهم آموزش و پرورش و نیز اهمیت آزادی عمل و امنیت دانشگاهها تأکید کرد.