دو دسته تصميم گيری جمهوری اسلامی در حوزهی امور افغانستان را بايد در کنار هم گذاشت تا سياست اين دولت در اين حوزه روشن شود.
یک گروه مخالف سوری در وبسایتی به نام ویکی-شام، دست به انتشار انیمیشنهایی انتقادی در مورد اقدامات حکومت بشار اسد، علیه اعتراضهای مردمی در سوریه زده است. انیمیشنهایی که برخی از آنها به ارتباط میان دولتهای ایران و سوریه و همکاری ایران با رژیم اسد در سرکوب معترضان اشاره دارد.
راهپیمایی خیابان طوسی لطفا"در صورت نمایش چهره افراد مشهود نباشد
درخواست مهدی کروبی و میرحسین موسوی برای برگزاری راهپیمایی ۲۵ بهمن در حمایت از مردم مصر و تونس، با استقبالهای گروههای مختلف سیاسی و مدنی همراه بود.
تظاهرات معترضان به دولت در مصردر روز سه شنبه در مصر با حضور مردم و شعارهایی که در مخالفت با نظام حاکم و دولت می دادند، ادامه یافت. ویدئوهای زیر که در سایت «گلوبال ویسز» یا صداهای جهانی منتشر شده، تصاویری است که از سوی مردم ضبط شده و خشم مردم نسبت به دولت حاکم در مصر را نشان می دهد.
تونسی ها در چند روز اخیر با استفاده از اینترنت، فیلم ها و اخبار مربوط به تظاهرات ضد دولتی در این کشور را به گوش جهانیان رسانده اند. برخی از سایت های خبری مانند الجزیره، استفاده از یوتیوب و شبکه های اجتماعی توسط تونسی ها را با جنبش سبز ایران در سال ۲۰۰۹ مقایسه کرده اند.
مراسم روز دانشجو در شرايطی در ايران برگزار شد که دانشجويان هوادار دولت تجمع هايی را به مناسبت اين روز برگزار کردند و همزمان دانشجویان مخالف اعتراض های پراکنده ای صورت دادند.
«در تهران جـَستم ، در پاريس دستگير شدم ! خيلی باحال بود !آقا ما حالا چند ساعتيه که آزاد شديم . اينکه میگويم هرجا ميروم شـّر هم با من ميآيد باز بگو نه ! هنوز تا بخواهم بگويم که در پاريس بازداشت شدم صداي خندهام تا سماوات میرود.» این بخشی از پست علیرضا رضائی بلاگر ایرانی است که از تظاهرات در مقابل سفارت ایران در پاریس نوشته است. عصر روز یکشنبه صدها تن از ایرانیان مقیم فرانسه با تجمع در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در پاريس نسبت به اعدام زندانیان سیاسی در ایران اعتراض کردند که این تجمع در ادامه به خشونت گرایید.فیلم های منتشر شده ذر اینترنت گویای این واقعه است.
«دانشجو میمیرد، ذلت نمیپذیرد»، «حمایت حمایت، دانشجوی باغیرت»، «ما اهل کوفه نیستیم، نیمه راه بایستیم»، «دیکتاتور حیا کن، دانشگاه را رها کن» از جمله شعارهای صدها نفر از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی بود که دوشنبه در اعتراض به حضور محمود احمدینژاد در این دانشگاه، دست به تظاهرات زده و علیه وی شعار سر دادند.
يوتيوب پنج سالگی خود را هفته گذشته جشن گرفت. در يک سال گذشته فيلم های منتشر شده در يوتيوب در مورد تظاهرات عليه حاکميت جمهوری اسلامی، بارها در رسانه های بين المللی مانند سی ان ان منتشر شد و جهان واقعيت های ايران سانسور شده را کشف کرد، از بانگ الله اکبرگرفته تا کشته شدن معترضان. يوتيوب کشته شدن ندا آقا سطان را جاودانه کرد و چهر ه ای برای تظاهرات معترضان آفريد. پيش از آنکه سی ان ان فيلم های معترضان ايران را در يوتيوب کشف کند، فعالان سياسی و مدنی سال ها از اين سايت برای فعاليت های خود استفاده کردند. البته فيلم های منتشر شده در يوتيوب برخی اوقات سياستمداران اصلاح طلب را هم با دشورای روبرو کرده است.