لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۰:۰۳

محسن رضایی مدعی شد: سفر مسئول آمریکایی «پروژه نفوذ» به ایران


محسن رضایی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران
محسن رضایی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران

محسن رضایی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران و دبیر کنونی مجمع تشخیص مصلحت، روز سه‌شنبه، ۱۱ اسفند، مدعی شد که رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سی‌آی‌ای، اخیراً «مسئول نفوذ در ایران شده» و «خردادماه به ایران آمده و از تمام دانشگاه‌های ایران بازدید داشته و آنها را شناسایی کرده‌ است».

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن رضایی این مطلب را در چهارمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی در سپاه که در دانشگاه امام حسین برگزار شد، عنوان کرد.

بنا بر این گزارش، وی در ادامه گفت که «این فرد اولین کسی است که بعد از ایجاد فضای باز در شوروی سابق به این کشور سفر می‌کند و در دو سه سال گذشته هم پس از قضایای کوبا و آمریکا، به کوبا سفر کرده و بعد از برجام نیز اولین کسی است که به ایران سفر می‌کند».

خبرگزاری تسنیم نیز که همچون خبرگزاری فارس به سپاه پاسداران نزدیک است از همایش یادشده چنین گزارش می‌دهد که محسن رضایی در سخنرانی خود گفته‌ است که فرد مورد اشاره وی «یکی از عوامل سازمان سی‌آی‌ای» است و «در آینده اسناد زیادی را از وی افشا خواهیم کرد».

فرمانده اسبق سپاه پاسداران اشاره‌ای به نام این «عامل سازمان سی‌آی‌ای» نکرد و جزئیات و توضیح دیگری در مورد وی ارائه نداد.

آقای رضایی در حالی درباره مسئول آمریکایی «پروژه نفوذ» افشاگری کرده است که در حال حاضر هیچ سمت اطلاعاتی و امنیتی در جمهوری اسلامی ندارد و تاکنون هیچ یک از مقامات اطلاعاتی در دولت حسن روحانی در این باره اظهار نظر نکرده‌اند.

محسن رضایی اما این مورد را «نمونه‌ای از نفوذ در پسابرجام» دانسته و افزود که «نفوذ پس از برجام جدی است».

رهبر جمهوری اسلامی و حامیان او، به‌ویژه پس از توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی (برجام)، به کرّات دربارهٔ «نفوذ دشمن» و مخصوصا آمریکا به ایران هشدار داده‌اند.

استفاده «دشمن» از امکانات نرم‌افزاری در تهران

به گزارش تسنیم، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات روزهای اخیر مجالس شورای اسلامی و خبرگان که در آن اصلاح‌طلبان پیشرفتی چشمگیر داشتند اشاره کرده و گفت: «دشمن در انتخابات اخیر جنگ نرمی را علیه ما به راه انداخت و چنان با امکانات سایبری و نرم‌افزاری به صحنه آمد که بسیار عجیب بود.»

محسن رضایی ادامه داد: «این طرف لیستی را معرفی می‌کند و دشمن با تهدیدسازی حساب‌شده اذهان مردم را تغییر می‌دهد و این تغییر به‌ گونه‌ای است که حتی صداوسیما نیز حریف آن نمی‌شود، به‌ عنوان مثال امکانات نرم‌افزاری که در تهران وجود دارد قطعاً در شهرستان‌ها نیست و دشمن از این موضوع بهره برد تا بتواند به اهداف خود برسد.»

استفاده آقای رضایی از واژه «لیست» به اصطلاح «لیست انگلیسی» اشاره دارد که در هفته‌های منتهی به انتخابات روز جمعه،‌ هفتم اسفند، بارها از سوی برخی از اصولگرایان و مقامات نزدیک به علی خامنه‌ای استفاده شد.

این مقامات ادعا می‌کنند که بریتانیا فهرستی از نام نامزدهای انتخاباتی «مورد علاقه» خود در ایران دارد که ازجمله از طریق برنامه‌های بی‌بی‌سی فارسی از این افراد حمایت کرده و مردم را از رأی دادن به مخالفان آنها بازمی‌دارد.

آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در ۲۸ بهمن‌ماه گفت که «رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران، مردم تهران دستورالعمل می‌دهد، به فلانی رأی بدهید به فلانی رأی ندهید.»

فنون مهندسی «دشمن»، «صد سال از ما جلوتر است»

به نوشته تسنیم، محسن رضایی در ادامه سخنرانی روز سه‌شنبه خود تصریح کرد: «ما با دشمنانی روبه‌رو هستیم که علوم و فنون مهندسی آنها از ما صد سال جلوتر است، مشکل اصلی دشمنان با ما، بمب اتم نیست بلکه فناوری و پیشرفت هسته‌ای است.»

او افزود: «در مسئله ساخت موشک‌ها نیز مشکل آنها با ساخت موشک نیست، بلکه مشکل اصلی آنها پیشرفت ما در حوزه ساخت موشک است و مبارزه ما با قدرت‌هایی است که علوم و فنون مهندسی را در دنیا به انحصار خود در آورده‌اند.»

در ارتباط با مقایسه توان مهندسی و نظامی غرب و ایران، پیش از این محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، در جمع دانشجویان دانشگاه تهران گفته بود «آمريکا با يک بمب می‌تواند تمام سيستم‌های نظامی ما را از کار بيندازد» و این که «آمریکا از مقاومت مردم ایران هراس دارد»، نه سیستم نظامی آن.

این سخنان آقای ظریف اما واکنش‌های گسترده‌ای را در میان منتقدان دولت حسن روحانی در پی داشت و از جمله حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات، او را «نفهم» خطاب کرد.

گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با تذکری کتبی به رئیس جمهور ایران، خواستار تجدید نظر او در ادامه خدمت محمدجواد ظریف به عنوان وزیر امور خارجه شدند.

XS
SM
MD
LG