لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۱:۳۲

دادستان کل کشور: درباره حادثه مهاباد چند نفر باید تحت تعقیب قرار گیرند


ابراهيم رئيسی، دادستان کل کشور، با «عادی» توصيف کردن حادثه مربوط به مرگ فريناز خسروی در مهاباد، گفته است که اين حادثه «متهم» داشته و «چند نفر هم بايد تحت تعقيب قرار بگيرند.»

به گزارش يکشنبه ۲۰ ارديبهشت خبرگزاری فارس، آقای رئيسی از اينکه «به دنبال اين حادثه دشمنان در فضای مجازی و ماهواره‌ها از يک حادثه عادی يک بحران در کشور ساخته‌اند»، انتقاد کرده است.

در همين روز، خبرگزاری ايرنا نيز به نقل از غلامحسين محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائيه، گزارش داده که «پرونده متهمان حادثه شهرستان مهاباد به سرعت در حال پيگيری است».

آقای اژه‌ای افزوده که قوه قضائيه «در تلاش است تا هرچه سريعتر اين پرونده را نهايی کند.»

معاون اول قوه قضائيه يک روز پيشتر نيز گفته بود که «تقصير متهم پرونده حادثه مهاباد فی‌الجمله روشن است، اما اينکه ميزان اتهام چقدر است بعدا مشخص می شود.»

سعيد منتظر المهدی، معاون نيروی انتظامی، نيز گفته که «مظنون اصلی حادثه مهاباد پس از دستگيری اعترافاتی داشته است.»

بر خلاف اخبار و گزارش‌های اوليه که از حادثه منتشر شده بودند، رئيس کل دادگستری استان آذربايجان غربی، نه ‌تنها «بازرس يا مامور امنيتی» بودن متهم را رد کرده، بلکه گفته که او «حتی هيچ سابقه همکاری با هيچ دستگاه دولتی را ندارد.»

در عین حال آقای حیدری گفته این فرد «در زمينه ارتقاء استاندارد هتلداری» فعاليت می‌کرده است.

به گفته رئيس کل دادگستری آذربايجان غربی، بررسی ۲۵ پيامک رد و بدل شده بين متهم و فريناز خسروانی نشان می‌دهد که «متهم، متوفی را به اتاقش دعوت کرده است» و «متهم اعلام کرده که چند دقيقه پس از حضور متوفی در اتاق و گفت‌وگوی آن دو با يکديگر، رئيس هتل که متوجه عدم حضور متوفی شده، تلفنی ماجرا را به مادر متوفی اطلاع می‌دهد و مادر متوفی نيز به دخترش زنگ می‌زند که رئيس هتل دنبال تو می‌گردد. پس از اين تماس متوفی با يکی از همکارانش تماس می‌گيرد تا سر و گوشی آب دهد و ماجرا را به وی اطلاع دهد.»

آقای حيدری افزوده که بر اساس گفته‌های متهم، همکار متوفی پس از بررسی به وی اطلاع می‌دهد که رئيس هتل مشغول کنترل دوربين‌های مدار بسته است. متوفی «دستپاچه شده» و تصميم می‌گيرد اتاق را ترک کند و اين کار را «از طريق بالکن‌ها انجام دهد».

در گزارش‌های نخستين که در فضای مجازی منتشر شده بود، اينگونه گفته می‌شد که خانم خسروانی به عنوان يکی از پرسنل هتل تارا در مهاباد، برای جلوگيری از «تجاوز يک مامور امنيتی» به خود در يکی از اتاق‌های اين هتل، از بالکن خود را به بيرون پرت می‌کند که اين مسئله به مرگ او می‌انجامد.

در این اخبار گفته شده بود که مامور امنیتی از مدیر هتل تارا خواسته بود امکان چنین مسئله‌ای را برایش به وجود بیاورد تا در عوض، برای تبدیل این هتل به یک هتل پنج ستاره مساعدت کند.

اين اخبار و گزارش‌ها به بروز ناآرامی و اعتراضاتی در اين شهر کردنشين و آتش زدن هتل تارا توسط معترضان منجر شد.

XS
SM
MD
LG