لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۴:۵۸

احمدی نژاد: ۹۸ درصد مردم از دولت پشتيبانی می کنند


محمود احمدی نژاد می گوید که مردم جهان در مورد فعاليت های صلح آميز هسته ای نگرانی ندارند. اين دولت آمريکاست که نگران است.(عکس: AFP)
محمود احمدی نژاد می گوید که مردم جهان در مورد فعاليت های صلح آميز هسته ای نگرانی ندارند. اين دولت آمريکاست که نگران است.(عکس: AFP)

محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران که برای سخنرانی در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نيويورک به سر می برد، در مصاحبه ای با رسانه های آمريکايی گفت: در ايران آزادی مطلق وجود دارد.


آقای احمدی نژاد روز دوشنبه برای چهارمين بار وارد نيويورک شد و در مصاحبه ای با روزنامه آمريکايی « لس آنجلس تايمز» و شبکه راديويی «ان پی آر» آمريکا، در مورد مسائل مختلف از جمله روابط ايران و آمريکا، بحران هسته ای و وضعيت سياسی در ايران اظهار نظر کرد.


وی در پاسخ به اين سوال «لس آنجلس تايمز» که شما مخالفان سياسی، پزشکانی [برادران علايی] که برای مبارزه با بيماری ايدز تلاش می کنند و دانشجویان را سرکوب می کنيد، از چه می ترسيد، گفت: «اين حرف ها حقيقت ندارد. آنها صهیونيست ها و دولت آمريکا هستند که چنين چيزهايی را می گويند. چنين چيزهايی اتفاق نيافتاده است. آزادی در ايران مطلق است و قانون بر کشور حکمفرماست. سيستم قضايی ما از پيشرفته ترين سيستم های دنياست. در کنفرانس های مطبوعاتی من هر کسی اين حق را دارد با آزادی هر چه تمامتر هر چه را بخواهد بپرسد.»


اين سخنان آقای احمدی نژاد در حالی بيان می شود که برادران علائی که از متخصصان پيشرو در پيکار با بيماری ايدز هستند از اوايل تير ماه در زندان به سر می برند و به وکيل دسترسی نداشته اند. وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران این افراد را به اقدام عليه امنيت ملی متهم کرده است.


همزمان با سفر آقای احمدی نژاد به نيويورک، فعالان ايرانی حقوق بشر در آمريکا با برگزاری نشستی خبری از سياست اعدام کودکان و مقابله با فعالان جنبش زنان در ايران توسط دولت نهم انتقاد کردند.


  • « آزادی در ايران مطلق است و قوانين بر کشور حکمفرماست. سيستم قضايی ما از پيشرفته ترين سيستم های دنياست.»
رییس جمهوری اسلامی ایران

در اين نشست که اکبر گنجی، فعال سياسی و روزنامه نگار، هادی قائمی، از کمپين بين المللی حقوق بشر و مهر انگيز کار، فعال حقوق زنان حضور داشتند، آقای قائمی گفت: «يکی از مسائل مطرح در باره دولت احمدی نژاد اين است که با همه طيف های فعال و ناراضی برخورد می کند در حالی که منکر چنين اقداماتی می شود.»


آقای احمدی نژاد در پاسخ به اين پرسش که آيا کسی در ايران به دليل عقايد سياسي اش در زندان است، گفت: «ما به چنين چيزی نياز نداريم. ما دولتی هستيم که ۹۸ درصد مردم از آن حمايت و پشتيبانی می کنند.»


برنامه هسته ای


آقای احمدی نژاد در مصاحبه با روزنامه «لس آنجلس تايمز» بار ديگر هر گونه توقف و يا تعليق غنی سازی را رد کرده و گفت: «ما سال گذشته بر اساس چارچوبی با آژانس توافق کرديم و براساس اين چارچوب مسائل مورد توجه آژانس حل شد ولی دولت آمريکا يک سری اطلاعات جعلی که از طريق جاسوسی به دست آورده بود به آژانس داد....ما براساس قوانين و حفظ حقوق مان با آژانس همکاری کرديم و آژانس نيز به روشنی متوجه شد که اين اسناد جعلی و خنده دار است.»


وی همچنين در اين رابطه در مصاحبه ای با «راديوی ان پی ار» گفت که «مردم جهان در مورد فعاليت های صلح آميز هسته ای نگرانی ندارند. اين دولت آمريکاست که نگران است.»


این سخنان در حالی بیان می شود که روز دوشنبه، محمد البرادعی، مدير کل آژانس بين المللی انرژی اتمی هشدار داد که او نمی تواند تضمين کند، ايران يک برنامه اتمی مخفی را دنبال نمی کند.


مدير کل آژانس بين المللی انرژی اتمی در بخش ديگری از سخنان خود بار ديگر نگرانی از فعاليت های اتمی ايران را «جدی» خواند و گفت: «در غياب راستی آزمايی برنامه اتمی گذشته و حال ايران، اين نگرانی جدی همچنان برای جامعه بين المللی باقی مانده است.»


  • «نامه ای برای بوش نوشتم و اعلام آمادگی کردم در سازمان ملل با وی گفت و گو کنم، ما در قضيه عراق به تقاضای دولت آمريکا پاسخ مثبت داديم و با آنها مذاکره کرديم و افزود اکنون نوبت دولت آمريکاست.»
محمود احمدی نژاد

«اکنون نوبت دولت آمریکاست»


آقای احمدی نژاد در پاسخ به اين سئوال که شما ترجيح می دهيد چه کانديدای رياست جمهوری در آمريکا به پيروزی برسد، گفت : «برای ما فرق نمی کند که چه کسی در آمريکا به قدرت برسد. هر دولتی که سر کار بيايد بايد در مورد سياست های گذشته تجديد نظر کند و به ديگر ملت ها احترام بگذارد.»



وی در مصاحبه ای با راديوی «ان پی آر» در مورد رابطه ايران و آمريکا گفت: «من در اين مورد قدم هايی برداشته ام، نامه ای برای بوش نوشتم و اعلام آمادگی کردم در سازمان ملل با وی گفت و گو کنم، ما در قضيه عراق به تقاضای دولت آمريکا پاسخ مثبت داديم و با آنها مذاکره کرديم و اکنون نوبت دولت آمريکاست.»


خبرنگار «لس آنجلس تايمز» با اشاره به مذاکرات اسرائيل با سوریه از رييس جمهوری ايران پرسيد، آيا اين احتمال وجود دارد که در صورت موفقيت در اين مذاکرات، سوريه دست از حمايت از حزب الله و حماس بردارد و رابطه آن کشور و ايران تحت تاثير قرار گيرد؟


آقای احمدی نژاد در پاسخ گفت که بعيد می داند مذاکرات سوريه و اسرائيل به نتيجه برسد و اظهار داشت که «امروز شرايط برای رژيم صهيونيستی دشوارتر از آن است که بخواهد بر مناسبات تاثيری بگذارد و رژيم صهيونيستی مثل هواپيمايی است که موتورهايش را از دست داده و کسی نمی تواند به آن کمک کند.»

وی همچنين افزود: ايران خواستار حمايت از برگزاری همه پرسی در مورد مسئله فلسطين است.


به گفته آقای احمدی نژاد به زودی ایران پيشنهادی را در اين مورد تسليم دبير کل سازمان ملل می کند.


اين اظهارات در حالی بیان می شود که محمود احمدی نژاد بارها «هالوکاست» یا نسل کشی یهویان را «افسانه» خوانده و خواستار محو اسرائيل از نقشه جهان شده است.


XS
SM
MD
LG