لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ تهران ۱۲:۱۲

بازگشت ويتنی هوستون به صحنه موسيقی


آخرين آلبومی که از ويتنی هوستون به بازار آمد در سال ۲۰۰۷ بود که در آن بهترين ترانه های او جمع آوری شده بود. (عکس: GNU)
آخرين آلبومی که از ويتنی هوستون به بازار آمد در سال ۲۰۰۷ بود که در آن بهترين ترانه های او جمع آوری شده بود. (عکس: GNU)

ويتنی هوستون، خواننده ۴۵ ساله آمريکايی که از سال ۲۰۰۳ تا کنون آلبومی با ترانه های جديد به بازار عرضه نکرده است، آماده بازگشت بزرگ خود به دنيای موسيقی است.


هوستون ترانه جديد خود به نام «انگار هرگز نرفته بودم» را، که هم اکنون بر روی اينترنت است، با هم صدايی «آکون»، خواننده و ترانه سرای مشهور سبک R'n'B يا «ريتم و بلوز» منتشر می کند.


ويتنی هوستون هم اينک شديدا مشغول کار بر روی آلبوم آينده خود است که بايد تا پايان سال به بازار بيايد.


با اين حال، او وقت آزاد خود را در کلوب شبانه غرب هاليوود با دوست پسر ۲۷ ساله اش «ری ـ جی»، که او نيز خواننده و بازيگر است، سر می کند.


«ری ـ جی»، برادر کوچک تر «برندی»، خواننده زن معروف موسيقی پاپ و «ريتم و بلوز» است که بارها جايزه «گرمی» را برده و دومين آلبوم او به نام «هرگز نگو هرگز»، در سال ۱۹۹۸، چهارده ميليون نسخه فروش رفت.


طرفداران ويتنی هوستون بی صبرانه انتظار آن را می کشند که بار ديگر او را بر صحنه اجرای زنده ببينند. آن ها اميدوارند که اتفاق ماه آوريل گذشته رخ ندهد.


در ماه آوريل، در جشنواره جاز ترينيداد، ويتنی هوستون در حين اجرای کنسرت و پس از گذشت ۳۰ دقيقه، قادر نبود برنامه اش را ادامه دهد، صدايش گرفت و به رختکن بازگشت.


ویتنی هوستون تا سال ۲۰۰۰ شش جايزه «گرمی» دريافت کرده و صد و سی ميليون نسخه از آلبوم های او به همراه پنجاه ميليون صفحه از ترانه های وی به فروش رفته است. بدين ترتيب وی در کنار مادونا و ماريا کری، از موفق ترين خواننده های زن جهان شمرده می شود.

ويتنی هوستون که علاوه بر خوانندگی، بازيگر سينما و تهيه کننده فيلم نيز هست، نخستين صفحه موسيقی خود را در سال ۱۹۷۷، زمانی که چهارده سال بيشتر نداشت؛ منتشر کرد.


در سال ۱۹۸۵ نخستين آلبوم رسمی او با نام «ويتنی هوستون» به بازار آمد و مدت ها سه ترانه از اين آلبوم در فهرست بهترين های آمريکا قرار داشت.


با همين آلبوم بود که توانست نخستين جايزه «گرمی» خود را نيز دريافت کند. اين آلبوم ۱۳ ميليون نسخه فروش کرد و راه موفقيت او را گشود.


پس از آن بود که هر آلبوم وی با استقبال مواجه شد، طوری که در سال ۱۹۸۸ به هنگام برگزاری المپيک سئول، ترانه ويتنی هوستون با عنوان «لحظه ای در زمان»، آهنگ رسمی المپيک شد.


هوستون در دهه نود ميلادی نيز به موفقيت خود ادامه داد. در سال ۱۹۹۲ نخستين بار بر پرده سينما ظاهر شد و در کنار «کوين کاستنر» در فيلم «بادی گارد» یا «محافظ» ايفای نقش کرد. ترانه «هميشه دوستت خواهم داشت» او در اين فيلم، ۱۴ هفته برترين ترانه آمريکا بود و آلبوم موسيقی اين فيلم ۱۷ ميليون نسخه فروش کرد.


پس از اين فيلم، هوستون در سه فيلم ديگر نيز ظاهر شد. از جمله در سال ۱۹۹۶ در فيلم «همسر واعظ» که در آن «دنزل واشینگتن» بازی می کرد.


اين خواننده پرطرفدار تا سال ۲۰۰۰ شش جايزه «گرمی» دريافت کرده و صد و سی ميليون نسخه از آلبوم های او به همراه پنجاه ميليون صفحه از ترانه های وی به فروش رفته است. بدين ترتيب وی در کنار مادونا و ماريا کری، از موفق ترين خواننده های زن جهان شمرده می شود.


آخرين آلبومی که از ويتنی هوستون به بازار آمد در سال ۲۰۰۷ بود که در آن بهترين ترانه های او جمع آوری شده بود. اين مجموعه با اين که ترانه جديدی در آن نبود در انگلستان سومين آلبوم پرفروش شد.


XS
SM
MD
LG