لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ تهران ۱۶:۰۸

تکمیل جداسازی جنسيتی در دانشگاه علامه طباطبايی


صدرالدين شريعتی، رييس دانشگاه علامه طباطبايی
صدرالدين شريعتی، رييس دانشگاه علامه طباطبايی
صدرالدين شريعتی، رييس دانشگاه علامه طباطبايی، روز يکشنبه سوم شهريور ماه گفته است که از سال تحصيلی جديد کلاس های درسی دانشجويان پسر و دختر مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اين دانشگاه به صورت کامل جداگانه برگزار می شود.

صدرالدين شريعتی در گفت و گو با خبرگزاری مهر تصريح کرده است :«امروز با قاطعيت می توانيم اعلام کنيم ۲ درصد کلاس های درسی علامه به علت کمبود دانشجو مختلط برگزار شده ولی کلاس های کارشناسی ارشد به طور کامل جدا شده و در مقطع کارشناسی ۹۸ درصد اين طرح اجرا شده است.»

رييس دانشگاه علامه طباطبايی اضافه کرده کرده است :« با ورودی های امسال و فارغ التحصيلی دانشجويان ورودی سال ۸۹ از سال تحصيلی جاری کلاس درس دانشجويان دختر و پسر مقطع کارشناسی به طور کامل جدا می شوند.»

صدرالدين شريعتی «از اثرات اجرای اين طرح به کاهش چشمگير پرونده های انضباطی، افزايش قبولی های ارشد و دکتری – کاهش ۵۰ درصدی مشروطی ها و ابراز رضايت دانشجويان دختر» اشاره کرد.

رييس دانشگاه علامه از ديگر اثرات اجرای اين طرح به افزايش معدل دانشجويان، تبديل فضای عمومی دانشگاه به يک فضای معنوی انسانی اشاره کرد و افزود: ما هرساله در دفترچه اعلام می کنيم که دانشگاه علامه دو کلاس دارد که کلاس ها به طور مساوی دختر و پسر ظرفيت بندی شده است.

صدرالدين شريعتی که از سال ۱۳۸۴، رياست دانشگاه علامه طباطبايی را برعهده دارد، بارها اقدامات او خبر ساز شده است.

در همین زمینه می توان به خبر اخیر خبرگزاری کار ایران، ایلنا، اشاره کرد که از عضویت «غیرمتعارف» بیش از ۱۰۰ نفر از «دانشجویان دکترا، مدیران و کارکنان» دانشگاه علامه طباطبایی در هیئت‌های علمی این دانشگاه حکایت داشت، در حالی که «اساتید، دانشجویان و کادر اداری» دانشگاه در «تعطیلات تابستانی» به‌ سر می‌برند.

این گزارش می‌گفت که رئیس دانشگاه علامه طباطبایی به همین شکل برخی از اساتید را هم بازنشسته کرده است که از جمله آنها می‌توان جواد کاشانی، استاد حقوق و «نامزد بالقوه ریاست این دانشگاه در آینده»، را نام برد.

دانشگاه علامه طباطبایی در سال‌های اخیر و در دوران ریاست صدرالدین شریعتی با بازنشستگی و اخراج اساتید بسیاری که در شمار منتقدان دولت محمود احمدی‌نژاد قرار داشتند، بارها خبرساز شد.

از جمله این اساتید می‌توان محمد ستاری‌فر رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در دولت محمد خاتمی و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی را نام برد که صدرالدین شریعتی او را به دست داشتن در ناآرامی‌های روز عاشورا در سال ۱۳۸۸ متهم کرد و پس از آن حکم به بازنشستگی او داد.

مرتضی مردیها، محمود ختایی، بهروز هادی زنوز و حمیدرضا برادران شرکا هم نمونه‌هایی دیگر از این اساتید هستند که البته اقای شریعتی می‌گوید برخی از آنها به خواسته خودشان بازنشسته شده‌اند.

صادق شجاعی، دبير سابق انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبايی، پیشتر در خصوص سوابق و کارنامه صدرالدين شريعتی به رادیو فردا گفته بود: «تا آن جايی که من اطلاع دارم اين آقا قبل از اين که محمود احمدی‌نژاد رئيس دولت شود درسال ۸۴، در همان مسجد محله آقای رئيس جمهور در نارمک امام جمعه بوده و آن زمان روابط نزديکی با رئيس جمهور داشته‌است. اما بعد از اين که با همين رانت آشنايی توانست رئيس دانشگاه علامه شود بسيار متنفذ و پرقدرت عمل کرده به شکلی که ما می‌ديدم از وزارت علوم و حتی شخص احمدی‌نژاد هم حرف‌شنوی نداشت، به عبارت ديگر ارتباطش فقط با بيت رهبری بود.»
XS
SM
MD
LG