لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۰:۲۴

مسیح علی‌نژاد در گفت‌وگو با رادیو فردا: حکومت ایران نمی‌تواند صدای من را خفه کند


مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر
مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر

مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر، می‌گوید حکومت ایران در هدف خود برای «خفه‌کردن» صدای او و مردم موفق نخواهد شد و توطئه ربودن او منجر به «تغییر مسیر» او در زندگی و فعالیت‌هایش نخواهد شد.

او روز چهارشنبه، ۲۳ تیرماه، در گفت‌وگو با رادیو فردا تاکید کرد که در طول هشت ماه گذشته که ماموران اف‌بی‌آی درباره امنیت او هشدار داده‌اند، در جریان برنامه‌ریزی حکومت ایران بوده است.

به گفته خانم علی نژاد، او در این دوران با همکاری پلیس آمریکا چند بار به خانه‌های امن رفته‌ است و اقدامات پوششی که طبق توصیه‌های پلیس آمریکا را انجام داده است ولی باز ماموران اطلاعاتی جمهوری اسلامی محل سکونت او را پیدا کرده بودند.

او با اشاره به اینکه اکنون مشخص شده که افراد دیگری در کشورهای مختلف هدف تیم اطلاعاتی جمهوری اسلامی بوده‌اند، حکومت ایران را مانند «یک ویروس» می‌داند و به کشورهای غربی می‌گوید که مذاکره با چنین کشوری،‌ نه تنها بر علیه منافع مردم ایران که بر علیه منافع و امنیت ملی این کشورهاست.

وزارت دادگستری آمریکا امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد یک تیم چهار نفره وابسته به دستگاه‌ اطلاعاتی ایران تلاش کرده است که مسیح علی‌نژاد را از نیویورک برباید ولی این برنامه‌ریزی خنثی شده است.

بر اساس این بیانیه، علیرضا شوارقی فراهانی، ۵۰ ساله، محمود خاضعین، ۴۲ ساله، کیا صادقی ۳۵ ساله و امید نوری ۴۵ سال همگی شهروند ایران متهم شده‌اند که قصد داشتند با ربودن مسیح علی‌نژاد٬ او را به ایران منتقل کنند تا در دادگاهی در ایران محاکمه شود.

این چهار شهروند اکنون در ایران به سر می‌برند ولی نیلوفر بهادری فر معروف به نلی بهادری‌فر که اکنون ساکن کالیفرنیا است به همدستی با این افراد متهم شده است. اتهام نیلوفر بهادری ارانه خدمات مالی به این افراد برای این توطئه اعلام شده است. او در حال حاضر حاضر با قرار وثیقه آزاد است.

خانم علی‌نژاد همچنین در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه، ۲۳ تیرماه، در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده است، اقدام دولت ایران را «تهدید آشکار علیه امنیت ملی آمریکا و همه روزنامه‌نگاران و مخالفان دیکتاتوری» دانسته و از دولت‌ها و سازمان‌های مدافع آزادی بیان خواسته است که «حساسیت بیشتری نسبت به امنیت روزنامه‌نگاران و فعالان مدنی» داشته باشند.

مسیح علی‌نژاد در بیانیه خود با اشاره به اینکه در طول هشت ماه گذشته در جریان این موضوع قرار گرفته بود، این اقدام را نشان‌دهنده بی‌توجهی جمهوری اسلامی «مبانی حقوق بشر و رعایت هنجارهای بین‌المللی» دانسته است و گفته است «حذف و ربودن مخالفان» دستورکار مداوم دستگاه‌های امنیتی جمهوری اسلامی بوده است.

او با اشاره به تهدیدهای مکرر علیه «صدها روزنامه‌نگار و فعال مخالف» حکومت ایران در کشورهای مختلف جهان، گفته است: «چشم پوشی مداوم بر جنایت‌های یک دیکتاتوری مذهبی و نظامی به آنها این جرات و جسارت را داده است که بدون نگرانی از پیامدهای این اقدامات، به تلاش‌های خود برای سرکوب صدای مخالفان ادامه دهند».

مسیح علی‌نژاد، در سال‌های گذشته کارزارهای مختلفی را در حمایت از حقوق زنان و در مخالفت با حجاب اجباری راه‌اندازی کرده است.

پیش از این مأموران اطلاعاتی ایران تلاش کرده بودند تا مسیح علی‌نژاد را به یک کشور ثالث بکشانند و از آنجا او را بربایند.

مهرماه سال ۹۷ نیز روح‌الله زم، مدیر کانال تلگرامی آمد نیوز و فعال سیاسی منتقد جمهوری اسلامی، در عراق ربوده و به ایران تحویل داده شد که پس از مدتی اعدام شد.

خبر ربوده شدن جمشید شارمهد، مسئول گروه تندر، در دبی و انتقال او به ایران نیز مردادماه گذشته منتشر شد.

XS
SM
MD
LG