لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ تهران ۰۲:۴۰

تلاش برای جلوگیری از شیوع ویروس مرموز؛ چین ۲۵ میلیون نفر را قرنطینه کرد


یک ارتشی در حال معاینه راننده یک خودرو به هنگام ورود به شهر ووهان.
یک ارتشی در حال معاینه راننده یک خودرو به هنگام ورود به شهر ووهان.

دولت چین جمعه چهارم بهمن برای جلوگیری از شیوع یک ویروس مرگبار، شهروندان هشت شهر با جمعیتی در حدود ۲۵ میلیون نفر را قرنطینه کرد.

به گزارش آسوشیتدپرس این هشت شهر در مرکز استان هوبئی قرار دارند. اگفته می‌شود منشا شیوع این ویروس ناشناخته از طریق بازار غیرقانونی گوشت حیوانات در شهر ووهان، استان هوبئی، است.

شهر ووهان با جمعیتی بالغ بر ۱۱ میلیون از روز پنجشنبه در قرنطینه است. استفاده از ماسک صورت برای پوشاندن دهان و بینی در محل‌های عمومی برای شهروندان این شهر اجباری اعلام شده است.

ترمینال‌های حمل و نقل عمومی از جمله ایستگاه‌های قطار، فرودگاه‌ها و مترو این شهر تعطیل شده‌اند. طبق این گزارش، پلیس خودروهایی که وارد شهر ووهان می‌شوند را بازرسی می‌کند ولی راه های ورود و خروج را نبسته است.

کمیسیون بهداشت عمومی چین هم اعلام کرد تا بامداد روز جمعه شمار قربانیان این ویروس به ۲۵ تن افزایش یافت و شمار موارد ثابت‌شده ابتلا به این ویروس بیش از ۸۳۰ نفر است.

مواردی از شیوع این ویروس تازه در هفت کشور دیگر یافت شده است. ولی تاکنون تمامی قربانیان این ویروس شهروندان چین بوده اند.

دیدیه حسین، رئیس کمیسیون اضطراری سازمان بهداشت جهانی هم اعلام کرده است کمی زود است که شیوع این بیماری را تهدید گسترده ارزیابی شود.

رئیس سازمان بهداشت جهانی هم تصریح کرده است: ولی اشتباه نکنید، این ویروس باعث وضعیت اضطراری در چین شده است. ولی هنوز به وضعیت اضطراری جهانی منجر نشده است.

گفته می‌شود منشا شیوع این ویروس ناشناخته از طریق بازار غیرقانونی گوشت حیوانات در شهر ووهان، استان هوبئی، است

رویترز می گوید هنوز واکسنی برای این ویروس تهیه نشده است. علائم این بیماری تب، نفس تنگی و سرفه اعلام شده است.

رویترز می‌گوید، حکومت چین برخلاف مخفی کاری‌های در زمان شیوع ویروس «سارس» در بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۳ ، این بار دست به اطلاع رسانی زده و به طور مداوم در خصوص اقدامات انجام شده در این زمینه مردم را مطلع می‌کند.

بیماری «سارس» که از چین آغاز شده بود، دست کم ۸۰۰ کشته در جهان برجای گذاشت.

منابع: آسوشیتدپرس و رویترز
XS
SM
MD
LG