لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۳:۲۱

پادکام

استیو جابز در حال رونمایی از سیستم عامل لاین در ۱۶ خرداد ۹۰
استیو جابز در حال رونمایی از سیستم عامل لاین در ۱۶ خرداد ۹۰
این سومین پادکام رادیو فرداست و این بار در گشت و گذار در دنیای اینترنت و تکنولوژی‌های جدید، به سراغ سیستم عامل جدید اپل رفته‌ایم.

کاربران اپل که از سال ۲۰۰۱ با فرار از چنگ سیستم عامل کودیاک (یا همان خرس قهوه‌ای آلاسکا) به قفس گربه‌سانان افتادند، اکنون پس از پشت سر گذاشتن چیتا، پوما، جاگوار، پنتر، تایگر، لیئوپارد و اسنو لئوپارد، تازه به قفس شیرها رسیده‌اند.

سیستم عامل جدید اپل، لاین، چهارشنبه هفته گذشته ارائه شد و به گفته مسئولان اپل، در مدت ۲۴ ساعت بیش از یک میلیون بار بارگذاری شد.

پادکام ۳: از لاین، سیستم عامل جدید اپل تا پلی‌بوک، تبلت بلک‌بری
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:19 0:00
لینک مستقیم


لاین هزار و یک ویژگی تازه دارد که مهترین آنها سیستم کنترل لمسی موسوم به مولتی تاچ است و از پس با کامپیوترهای جدید اپل با این سیستم عامل ارائه می‌شوند. البته کسانی که از سیستم‌های عامل پیشین اپل استفاده می‌کنند نیز می‌توانند، آن را با پرداخت ۳۰ دلار به لاین ارتقا دهند.

در ادامه از محدودیت‌هایی می‌گوییم که استرالیایی‌ها برای پیوستن فرزندانشان به فیس‌بوک در دست بررسی دارند.تقریباً نیمی از جمعین استرالیا -۱۰ میلیون نفر- کاربر فیس‌بوک هستند اما والدین استرالیایی محدودیت سنی ۱۳ سال را برای پیوستن فرزندان‌شان به این شبکه پرطرفدار اجتماعی کافی نمی‌دانند.

دست آخر هم به آمریکا باز می‌گردیم. جایی که بلک‌بری موفق شده برای تبلت جدیدش -پلی‌بوک- مجوزی فدرال را اخذ کند که به نهادهای فدرال آمریکا اجازه خواهد داد از این تبلت استفاده کنند.

در آمریکا از زمان حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، مقرراتی در زمینه مدیریت امنیت اطلاعات در دستور کار قرار گرفت که بر اساس آن همه لوازم رایانه‌ای که توسط دولت فدرال به‌کار گرفته می‌شود، باید مجوز استاندارد فدرال بگیرند.

پلی‌بوک نخستین تبلتی است که موفق به اخذ چنین مجوزی شد و باید دید که این تبلت در میان مدت چه سهمی از بازار تبلت‌ها را در رقابت با آی‌پد و دیگر تبلت‌ها از آن خود کند.
این روزها که دومین پادکام رادیو فردا را به شما ارائه می‌کنم، برابر است با پنجمین سالگرد آغاز به کار توئیتر.

وبسایتی که امکان بلاگ‌نویسی زنده از طریق پیام‌های کوتاه ۱۴۰ حرفی را به شما می‌دهد و این روزها بیش از هر زمان دیگری در کانون توجهات قرار دارد.

در رخدادهای پس از انتخابات در ایران و نیز خیزش‌های مردمی در جهان عرب، توئیتر به همراه فیس‌بوک یکی از فعال‌ترین شبکه‌های اجتماعی بود و محتوای به اشتراک گذاشته شده در آن نقشی مثال‌زدنی در این تحولات داشت.

پادکام رادیو فردا: ۱۰ میلیون کاربر گوگل پلاس و پنج سالگی توئیتر
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:47 0:00
لینک مستقیم


اما این وب سایت پر طرفدار که اکنون بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر دارد و در هر ثانیه بیش از ۷۵۰ توئیت بر آن نقش می‌بندد، پنج سال پیش در نخستین روز فعالیت خود، تنها میزبان ۲۲۴ توئیت بود.

مسئولان توئیتر در همین روزها اعلام کردند که در آستانه پنجمین سالگرد تولد توئیتر، بیش از ۶۰۰ هزار حساب کاربری جدید در آن ایجاد شده است. در حالی که در آغاز ۱۶ ماه طول کشیده بود تا میزان کاربران توئیر به ۶۰۰ هزار نفر برسد.

اما پنج سالگی توئیتر تنها بخشی از پادکست این هفته ما در حوزه اینترنت و تکنولوژی است و در بخش ابتدایی این پادکست، باز هم به گوگل پلاس سر زدیم و از توفیق گوگل در جذب ۱۰ میلیون کاربر در دو هفته نخست شروع به کار گوگل پلاس می‌گوییم.

باز هم منتظره نظرات شما هستیم، از طریق بخش نظرات همین مطلب یا مطالب تازه وبلاگ و نیز از طریق ایمیل info@radiofarda.com

بیشتر

XS
SM
MD
LG