اپل ارزانترین آیفون جدید خود را با قیمت ۴۰۰ دلار معرفی کرد. از سوی دیگر شرکت وانپلاس هم نسخه هشتم تلفن همراه خود را رونمایی کرد، که از این گوشی به عنوان «قاتل پرچمداران» موبایل نام برده میشود.
آیفون جدید
آیفون اسئی جدید با قیمت ۴۰۰ دلار توسط اپل معرفی شد. این آیفون از نظر ظاهری شبیه آیفون هشت و از نظر سختافزاری قطعات اصلی آیفون یازده را در خود دارد.
استفاده از پردازنده قدرتمند آیفون یازده در این رده، احتمالا بسیاری از خریداران گوشیهای پرچمدار ارزان قیمت را به سمت خرید این محصول میانرده آیفون خواهد کشاند.
شایعه شده بود اپل قصد دارد نام آیفون ۹ را روی این محصول بگذارد اما در نهایت نام این موبایل اسئی ۲۰۲۰ شد.
نسخه پایه این گوشی با حافظه ۶۴ گیگابایتی ۴۰۰ دلار قیمت دارد. این گوشی از صفحه نمایش ۴.۷ اینچی بهره میبرد. اپل میگوید این اندازه محبوبترین در میان تمام محصولاتی است که تا کنون تولید کرده است. در این مدل همچنان از دکمه معروف هوم که در بیشتر محصولات جدید اپل حذف شده است استفاده میشود و خبری از فیسآیدی نیست.
این تلفن همراه از پردازنده آ ۱۳ بهره میبرد که قویترین پردازنده موبایلی جهان است و نقطه قوت این گوشی محسوب میشود.
این تلفن همراه بر خلاف بیشتر گوشیها در پشت خود تنها یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی دارد. با این وجود اپل ادعا میکند با بهرهگیری از پردازنده قوی در این محصول و با کمک هوش مصنوعی، قابلیتهای دوربین آیفون اسئی ۲۰۲۰ ارتقا پیدا کرده است. برای دوربین سلفی هم از یک سنسور هفت مگا پیکسلی استفاده شده است.
وان پلاس هشت
پس از چندین ماه شایعه در جهان تکنولوژی بالاخره وان پلاس هشت معرفی شد. از این تلفن همراه به عنوان قاتل پرچمداران شرکتهای بزرگ مانند سامسونگ و هواوی نام برده میشود، چرا که با وجود قدرت سختافزاری و نرمافزاری مشابه، قیمت آن چند صد دلار کمتر است.
البته با معرفی آیفون اسئی جدید کار کمی برای وان پلاس هشت سخت شده است؛ شاید اگر اپل از پردازنده آیفونهای قدیمیتر خود مانند سنتی که در گذشته برای گوشیهای میانردهاش داشت پیروی میکرد، داستان طور دیگری بود.
اما حالا آیفون از قویترین پردازنده موبایلی جهان در آیفون اسئی استفاده کرده و قیمتش چند صد دلار کمتر از گوشی وان پلاس هشت است. این باعث میشود گروهی از کاربران به جای صفحه بزرگتر و داشتن چندین دوربین بخواهند سختافزاری قویتر و سیستم عامل بهتری داشته باشند.
البته اگر طرفدار سیستم عامل اندروید باشید همچنان وان پلاس هشت وسوسهکننده است.
در این تلفن همراه که در دو نسخه معمولی و پرو معرفی شده از پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده شده است این پردازنده قویترین پردازنده موبایلی در میان تلفنهای اندرویدی است اما در کل قدرت کمتری نسبت به پردازنده آ۱۳ اپل دارد.
برای این گوشی که قیمت پایه آن ۷۰۰ دلار است رم هشت گیگابایت و برای نسخه پرو با قیمت هزار دلار رم ۱۲ گیگابایتی در نظر گرفته شده است.
نسخه پرو چهار دوربین در پشت و نسخه معمولی سه دوربین در پشت دارد.
در نسخه پرو دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با سنسور بزرگتر نسبت به باقی سنسورها، دوربین اصلی است. دوربین واید با سنسور ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین تله فوتو با قابلیت زوم سه برابری و دوربین فیلتررنگ از دیگر دوربینهای وان پلاس هشت پرو هستند.
در نسخه معمولی دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین واید ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین سوم با حسگر دو مگاپیکسلی استفاده شده است. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در هر دو نسخه مشابه است.
صفحه نمایش وان پلاس پرو ۶.۷ اینچی و مدل معمولی ۶.۵ اینچی است.
حافظه داخلی در این گوشیها بین ۱۲۸ تا ۲۵۶ گیگابایت متغییر است و هر دو گوشی از فناوری فایو جی پشتیبانی میکنند.
تبلت جدید سامسونگ
سامسونگ تبلت جدید خود با نام تب اس شش لایت را معرفی کرد.
این تبلت ۱۰ اینچی است و از پردازنده هشت هسته ای با سرعت ۲.۳ گیگاهرتزی در آن استفاده شده است. رم این دستگاه چهار و حافظه ذخیره سازی آن ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی است. این تبلت میان رده از سیستم عامل اندروید ۱۰ استفاده میکند.
در این دستگاه همچنان میتوان از هدفونهای قدیمی استفاده کرد و قابلیت پشتیبانی از قلم اس پن سامسونگ را هم دارد.
اطلاعات به سرقت رفته کاربران زوم
با وجود گسترش استفاده از نرمافزار زوم به دلیل شیوع ویروس کرونا و دورکاری، بسیاری از کارشناسان تکنولوژی درباره امنیت این سامانه هشدار دادهاند. برخی شرکتها و موسسات هم استفاده از آن را ممنوع کردهاند.
شماری از رسانههای تکنولوژی گزارش دادهاند که اطلاعات بیش از ۵۰۰ هزار از کاربران این سامانه در بخش تاریک وب فروخته شده است.
آنگونه که گزارش شده این اطلاعات به برخی از هکرها فروخته شده است. اطلاعات فروخته شده به برخی نهادهای مهم مانند بانکها و مراکز آموزش عالی مرتبط است.