جدیدترین گزارش درباره جهان وب نشان میدهد ۳.۵ میلیارد نفر از مردم جهان از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند.
بر اساس اطلاعات شرکتهای ویآرسوشال و هوتسوییت از ابتدای سال ۲۰۱۸، در روز بیش از یک میلیون نفر برای نخستین بار به اینترنت وصل شدهاند. تخمین زده میشود اینترنت در جهان چهار میلیارد و ۳۸۸ نفر کاربر دارد.
هر روز بر شمار کاربران شبکههای اجتماعی افزوده میشود. بر پایه تازهترین اطلاعات سه میلیارد و ۴۸۴ میلیون نفر در شبکههای اجتماعی فعالیت میکنند. این عدد در مقایسه با سال گذشته ۹ درصد رشد داشتهاست. بر همین اساس حدود ۲۸۸ میلیون نفر در سال گذشته میلادی وارد شبکههای اجتماعی شدهاند.
بر آورد میشود پنج میلیارد و ۱۱۲ میلیون نفر موبایل دارند که در مقایسه با سال گذشته میلادی نشاندهنده دو درصد رشد است و حدود ۱۰۰ میلیون نفر بر تعداد دارندگان موبایل افزوده شدهاست. بیشترین رشد هم مربوط به افرادی است که با موبایل در شبکههای اجتماعی فعالیت میکنند.
تعداد افرادی که با موبایل در شبکههای اجتماعی فعال هستند حدود سه میلیارد و ۲۵۶ میلیون نفر تخمین زده میشود که در سال گذشته میلادی رشد ۱۰ درصدی داشتهاست. در این سال حدود ۳۰۰ میلیون نفر به تعداد افرادی که با موبایل به شبکههای اجتماعی وصل میشوند اضافه شدهاست.
آمریکا و اروپای شمالی در میان درصد نفوذ اینترنت بالاترین عدد را دارند و درصد نفوذ اینترنت در این مناطق ۹۵ درصد است.
در اروپای غربی این عدد به ۹۴، اروپای جنوبی به ۸۸ و اروپای شرقی به ۸۰ درصد میرسد. این سهم در آسیای شرقی ۶۰ و در آسیای غربی ۶۶ درصد است. آفریقای مرکزی هم کمترین درصد را دارد و با ۱۲ درصد در انتهای جدول است.
این آمار نشان میدهد در ایران هم تعداد کاربران اینترنت ۱۶ میلیون نفر افزایش داشتهاست. این عدد رشد ۲۹ درصدی داشتهاست. ایران از نظر رشد کاربران اینترنت در جهان در رتبه پنجم قرار دارد.
از نظر رشد بر اساس تعداد کاربران، هند بالاترین عدد را دارد و با ۲۱ درصد رشد، نزدیک ۱۰۰ میلیون کاربر جدید را به جهان اینترنت در سال گذشته میلادی آوردهاست. چین هم با رشد حدود هفت درصدی ۵۰ میلیون کاربر جدید به جهان اینترنت وارد کردهاست. این عدد برای آمریکا رشد هشت درصدی با ۲۵ میلیون کاربر جدید است.
آمارها نشان میدهد رشد کاربران اینترنت در پنج سال اخیر ۷۵ درصدی بود. این نشان از تحول اساسی در زندگی مردم جهان دارد. در سال ۲۰۱۴ تنها یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون نفر از مردم جهان با اینترنت کار میکردند و حالا این عدد به چهار میلیارد و ۳۸۸ میلیون نفر رسیدهاست.
بالاترین میزان رشد کاربران اینترنت در پنج سال اخیر به سال ۲۰۱۵ باز میگردد وقتی شمار کاربران اینترنت ۲۲ درصد افزایش داشت.
جهان وب امسال سی ساله شدهاست و آمارها نشان میدهد کاربران روزانه بطور میانگین شش ساعت و ۴۲ دقیقه خود را در اینترنت صرف میکنند. این عدد برای برخی میتواند خبر خوشی باشد اما برای سلامتی انسان این میزان میتواند چندان مفید نباشد و باعث بیتحرکی بیشتر شود.
در سال گذشته میلادی سرعت اینترنت هم بیشتر شد. پیش بینی میشود با ورود شبکه فایو جی سرعت نت افزایش چشمگیری پیدا کند.
هم اکنون در ۱۲ کشور سرعت دانلود به بالای ۱۰۰ مگابیت در ثانیه رسیدهاست. اولین مودم فایو جی ساخت شرکت کوالکام است و تا سرعت ۵ گیگابیت بر ثانیه را پشتیبانی میکند. چنین سرعتی ۲۵۷ برابر بیشتر از پرسرعتترین شبکه التیئی موجود در آمریکا است.
هم اکنون سنگاپور بالاترین سرعت اینترنت در جهان را دارد. سرعت اینترنت در این کشور ۱۹۰ مگابیت در ثانیهاست. در زمینه موبایل هم در کانادا بیشترین سرعت اینترنت ارائه میشود سرعت دانلود در این کشور با موبایل حدود ۶۳ مگا بیت در ثانیهاست.