در این گزارش به بررسی دلایل مختلف آلودگی هوا و تدوام آن در گفتوگو با برخی منابع داخل کشور پرداختهایم.
آثار مخرب تغییرات اقلیمی اکنون در تمام نقاط کرهٔ زمین قابل مشاهده است و ساکنان آن را، از ثروتمندترین تا فقیرترین کشورها، تحت تأثیر خود قرار داده است.
مقامات دولتی و ایالتی خسارت دلاری این حوادث مخرب و مرگبار را هنوز اعلام نکردهاند، اما شرکت آکووِدِر میگوید که هزینهٔ این آتشسوزیها بین ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد بود.
آتشسوزیهای شدید در منطقه لسآنجلس باعث مرگ حداقل ۵ نفر و تخلیه اجباری بیش از ۱۸۰ هزار نفر از خانههایشان شده است.
تنوع زیستی گسترده در آبهای شیرین کره زمین عامل مؤثری در حیات بشر و مقابله با تغییرات اقلیمی است ولی به شدت در معرض نابودی قرار گرفته است.
یک گراز در فرانسه محبوب قلب صدها هزار نفر در سراسر جهان شده و کارزاری گسترده برای جلوگیری از کشتن او شکل گرفته است.
استاندار گیلان در مصاحبهای هشدار داد که عمق تالاب انزلی که زمانی بیش از ده متر بوده اکنون «به کمتر از نیم متر و ۲۰ سانتیمتر رسیده و در بسیاری از نقاط نیز کاملا خشک شده» است.
رئیس سازمان محیط زیست میگوید «۲۵ درصد» از گونههایی که در ایران برای فروش آگهی میشوند، در حال انقراض هستند
اطلاعات مربوط به ثبتنام و فروش خودرو در نروژ نشان میدهد که در سال گذشته، ۹۰ درصد از خودروهای تازهفروختهشده کاملاً برقی بوده است.
یک ماه بعد از آغاز به آبگیری سد پاشدان در افغانستان بر روی رودخانه هریرود، سخنگوی صنعت آب ایران این اقدام را نقض «حقوق عرفی» دانست.
آلودگی هوا در ایران به سطح یک بحران انسانی رسیده است؛ وضعیتی که ریشه در ناکارآمدی حاکمیت در مدیریت بحرانهای زیستمحیطی دارد.
یک عضو شورای شهر تهران از منتفی شدن ساخت مسجد در پارک قیطریه تهران به دلیل «انصراف پشتیبان مالی» خبر داده و گفته است که بر همین اساس حصارهای بوستان جمعآوری شده است.
بیشتر